Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tätä harvoin näkee! – Liigassa uskomaton kierros

Eemeli Suomi Ilveksen paidassa.
AOP

Liigassa otteluviikko Euro Hockey Tourin jälkeen aloitettiin tiistaina kolmen ottelun voimin. Kierroksen otteluista odotettiin todella tasaisia, mutta lopputulos pääsi varmasti yllättämään monet Liiga-kiekon ystävät. Kierroksen jokainen ottelu eteni aina rangaistuslaukauskilpailuun saakka, jolloin selvisi vasta voittajat.

Liigassa pelattiin tiistaina mielenkiintoinen kierros. Kierroksella nähtiin kolme tasaista kamppailua, joista yksikään ei päättynyt varsinaisella peliajalla.

Mikkelin Jukurit koki Tampereen Nokia Areenalla kärkikamppailussa tiukan 3-2 -tappion Antti Pennasen valmentamalle Tampereen Ilvekselle.

Jyväskylässä JYP isännöi Rauman Lukkoa. Ottelun varsinainen peliaika piti sisällään kymmenen maalia ja lopulta rangaistuslaukauskilpailussa Lukko oli vahvempi ja vei kaksi pistettä mukanaan.

Porissa Jere Härkälän valmentama Porin Ässät isännöi sarjassa viimeisenä olevaa Lappeenrannan SaiPaa. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 -tasalukemiin ja lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Ville Hämäläisen valmentama SaiPa oli vahvempi.

Kierroksen tulosten myötä Ilves kasvatti eronsa Olli Jokisen valmentamaan Jukureihin kymmeneen pisteeseen. Ilveksellä on toki kaksi ottelua enemmän pelattuna ja Jukurit on sarjassa kolmantena. Tampereen Tapparan ero Ilvekseen on seitsemän pistettä, mutta Rikard Grönborgin valmentamalla miehistöllä on neljä ottelua vähemmän pelattuna.

Ässät nousi tappiosta huolimatta sarjassa 10. sijalle tasapistein KooKoon kanssa. Ässillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin KooKoolla. Edessä TPS ja KalPa on 71 pisteessä. KalPalla pelejä on kaksi vähemmän pelattuna kuin Ässillä, kun taas TPS:llä yksi enemmän. JYP:n ero Ässiin on Lukolle kärsityn tappion myötä jo kuusi pistettä.

Keskiviikkona Liigassa pelataan yhteensä neljä ottelua. Ilves kohtaa vieraissa Helsingin IFK:n, Jukurit matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi ja SaiPa kohtaa Nokia Areenalla Tapparan. Lukko pelaa Kuopiossa KalPaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga