Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jatkuuko satumainen vire? – Liigassa uusi mestarisuosikki!

Mikkelin Jukurien Niko Huuhtanen on ollut hurjassa vireessä.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina jättimäinen kierros, kun luvassa on seitsemän ottelun kierros. Kierroksen kuusi ensimmäistä ottelua käynnistyy tuttuun arkiaikaan eli 18.30. Päivän viimeinen kamppailu käynnistyy Turussa TPS:n ja Mikkelin Jukurien välillä kello 19.30. Ottelusta voidaan odottaa todella kovaa taistelua, sillä Jukurit on todella kovassa vireessä.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura on perjantaina todella tiukan paikan edessä. TPS kohtaa kotiyleisönsä edessä hurjassa vireessä olevan Mikkelin Jukurit. Olli Jokisen valmentama miehistö kaatoi todella tylyllä esityksellä kotiyleisönsä edessä Tampereen Tapparan keskiviikon kierroksella. TPS tulee myös kotiotteluunsa voitto allaan.

TPS:ltä vaaditaan perjantaina todella hyvä esitys kotiyleisön edessä, mikäli kolme pistettä on otettavissa kovassa vireessä olevalta joukkueelta.

Jukurit on sarjassa 48 pelatun ottelun jälkeen kolmantena. Joukkue on kerännyt voittoja runkosarjassa 27 kappaletta ja pisteitä yhteensä 90. Jukureilla on eroa sarjan kärjessä keikkuvaan Tampereen Ilvekseen vain kuusi pistettä. Ilveksellä on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Joukkueiden välistä löytyy vielä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Tappara, jolla on kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Ilveksellä ja yhteensä 91 pistettä.

TPS joutuu pelaamaan runkosarjan lopun todella korkealla tasolla mikäli Miettisen valmentama ryhmä mielii pudotuspeleihin. Palloseura on sarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä ja 11. sijaan eli Porin Ässiin on matkaa vain kolme pistettä. Ässillä on kaksi ottelua TPS:ää vähemmän pelattuna. TPS:n ero Helsingin IFK:hon, joka pitää hallussaan kuudetta sijaa on jo kymmenen pistettä, joten suora paikka puolivälierissä on jo karannut.

Jukurien ykköstykki tällä kaudella on ollut Tampa Bay Lightningin varaama laitahyökkääjä Niko Huuhtanen, joka on iskenyt 17 maalia 46 otteluun. Suomen maajoukkueen mukana Euro Hockey Tourilla oleva Huuhtanen iski Sveitsiä vastaan torstaina Leijonien 4-2 -maalin.

Huippulupaava Konsta Helenius iski Tapparaa vastaan hattutempun. Heleniuksella on 12 maalia 39 otteluun. Isokokoinen laitahyökkääjä tullaan ensi kesänä varaamaan NHL:n ensimmäisellä kierroksella pienellä numerolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga