Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Teuvo Teräväinen johdatti Carolinan hienoon voittoon! – ”Uskomaton maali…”

Teuvo Teräväinen
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen taistelu, kun kaksi isoa mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. Carolina Hurricanes isännöi Raleighissa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchea. Ottelusta saatiin odotetun kaltaiset maalijuhlat ja kotijoukkueen suomalaistähti johti orkesteria tyylillä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi NHL:ssä todella makean kotivoiton. Hurricanes kaatoi tyylikkään esityksen pääteeksi vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen. Hurricanes oli Jared Bednardin valmentamaa miehistöä vahvempi 5-2 -lukemin.

Kotijoukkue sai otteluun todella vahvan alun, sillä joukkue karkasi avauserässä jo 3-0 -johtoon, mutta pääsi 3-2 -tilanteesta toiseen erään. Toisessa erässä Hurricanes lisäsi johdon kahteen maaliin ja kolmannen erän lopulla loppulukemat naulattiin tyhjiin.

Hurricanesin tshekkihyökkääjä Martin Necas iski avauserässä puhtaan hattutempun viemällä maaleillaan kotijoukkueen 3-0 -johtoon. Toisessa erässä Hurricanesin maalista vastasi kesän huippuhankinta Michael Bunting ja loppulukemat tyhjiin iski Seth Jarvis.

Necas nosti koko kauden maalisaldon 16 osumaan, kuten myös Jarvis. Teuvo Teräväinen oli hurjassa vireessä, sillä suomalaistähti syötti neljä joukkueen maaleista. Puolustaja Brent Burns syötti kaksi maalia ja Sebastian Aho sai syöttöpisteen 5-2 -maaliin.

Ottelun avauserässä Avalanchen 3-2 -maalin iski tehot 1+1 viimeistellyt puolustaja Sam Girard. Girard yllätti Hurricanesin maalilla aloittaneen venäläismaalivahti Pyotr Kochetkovin puolesta kentästä. Antti Raanta torjui toisen erän joukkueen maalilla ottaen yhdeksän torjuntaa, mutta Kochetkov palasi kolmanteen erään. Venäläiselle kertyi ottelussa 16 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL