Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjää pyöritettiin kuin kuoriämpäriä

New York Islandersin Bo Horvat hurjassa vireessä.
AOP

NHL:n 2020-luvun menestynein joukkue eli Tampa Bay Lightning on todella tiukassa raossa. Lightning kärsi jo toisen tappion putkeen NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen. Tappio tuli jälleen New Yorkin alueella, mutta tällä kertaa New York Islandersin vieraista. Islanders järjesti melkoiset maalijuhlat kotiareenallaan.

Patrick Royn valmennukseen tammikuussa siirtynyt New York Islanders otti todella maukkaan kotivoiton NHL:ssä. Islanders murskasi kotiyleisönsä edessä Tampa Bay Lightningin. Islanders oli Jon Cooperin valmentamaa miehistöä vahvempi selvin 6-2 -lukemin.

Islandersilta ja Lightningilta löytyy yhteistä historiaa NHL:n pudotuspeleistä, sillä joukkueet kohtasivat kevään 2021 itäisen konferenssin finaaleissa. Tuolloin seitsemässä ottelussa Lightning oli vahvempi ja eteni lopulta toiseen perättäiseen Stanley Cupiin.

Kotijoukkue sai tämänkertaiseen otteluun erinomaisen alun tekemällä kolme maalia avauserään johtaen 3-1 -lukemin ensimmäisen 20 minuutin jälkeen. Toisessa erässä Lightning nousi pikamaalilla maalin päähän, mutta tämän jälkeen maaleista vastasi vain kotijoukkue. Kolmas erä oli ottelussa lopulta maaliton.

Islandersin tehomiehinä häärivät kärkiketjujen kanadalaistähdet, kun Bo Horvat ja Mathew Barzal iskivät 1+1 tehot mieheen. Barzal nosti koko kauden pistesaldon 54’n. Horvatille maali oli kauden 21. Ilya Sorokin torjui kotijoukkueen maalilla 18 kertaa voiton eteen.

Lightningin maaleista vastasivat Nikita Kucherov ja Brandon Hagel. Kucheroville maali oli 33. ja Hagelille 18. tällä kaudella. Jonas Johansson koppasi vieraiden maalilla yhteensä 18 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL