Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkin onnistui maalinteossa! – Washingtonille kitkerä tappio

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin.
AOP

NHL:ssä alkaa pudotuspelitaistelu tiivistyä entisestään. Yksi vielä kovasti pudotuspeleihin mielivä joukkue on kestomenestyjä Washington Capitals. Capitals kohtasi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa vieraskaukalossa Florida Panthersin. Capitals aloitti ottelun vahvasti, mutta taipui tiukassa taistelussa viime kesän Stanley Cup -finalistille.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti ansaitut kaksi pistettä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Panthers kaatoi kotijäällään Washington Capitalsin. Panthers kaatoi Spencer Carberyn valmentaman miehistön 4-2 -lukemin oltuaan ottelussa kaksi kertaa tappiolla.

Capitals sai otteluun vahvan alun karkaamalla avauserässä johtoon. Panthers nousi toisen erän alussa tasoihin. Panthers onnistui 2-1 -maalinteossa heti tasoituksen jälkeen, mutta maali hylättiin valmentajan haastamisen jälkeen.

Toisen erän puolivälin jälkeen Capitals karkasi toistamiseen johtoon ottelussa, mutta kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa. Kolmannessa erässä maaleja saatiin odottaa viimeiselle neljännekselle, kunnes kotijoukkue osui kahdesti ja piti pisteet kotonaan.

Panthersilta tehomiehenä hääri Matthew Tkachuk, joka iski otteluun 1+2 tehot nostaen koko kauden maalisaldon 17 osumaan. Sam Reinhart osui toisessa erässä ylivoimalla ja päätöserässä Panthersin maaleista vastasivat Ryan Lomberg sekä suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen, joka naulasi tyhjiin loppulukemat. Kanadalaishyökkääjä Reinhartille maali oli jo kauden 38.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat kokeneet hyökkääjät. Kapteeni Alexander Ovechkin tinttasi ylivoimalla omasta toimistostaan 1-0 -maalin ja Anthony Mantha vastasi joukkueensa 2-1 -maalista toisessa erässä. Darcy Kuemper antoi vieraiden maalilla mahdollisuuden voittoon torjumalla yhteensä 37 kertaa. Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla 21 kertaa ja avauserässä Beck Malenstynin rangaistuslaukauksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL