Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tappio ei masentanut NHL:n mestarisuosikkia – ”Jätkät pelasivat todella hyvän ottelun…”

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar iloisena.
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen taistelu, kun kaksi isoa mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. Carolina Hurricanes isännöi Raleighissa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchea. Ottelusta saatiin odotetun kaltaiset maalijuhlat ja kotijoukkueen suomalaistähti johti orkesteria tyylillä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi NHL:ssä todella makean kotivoiton. Hurricanes kaatoi tyylikkään esityksen pääteeksi vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen. Hurricanes oli Jared Bednardin valmentamaa miehistöä vahvempi 5-2 -lukemin.

Kotijoukkue sai otteluun todella vahvan alun, sillä joukkue karkasi avauserässä jo 3-0 -johtoon, mutta pääsi 3-2 -tilanteesta toiseen erään.

Toisessa erässä Hurricanes lisäsi johdon kahteen maaliin ja kolmannen erän lopulla loppulukemat naulattiin tyhjiin.

– Minusta meidän jätkät pelasivat todella hyvän ottelun. He taistelivat kovaa. Näissä otteluissa hidas alku otteluun ja tappio erikoistilanteissa vaan ratkaisee tiukan jääkiekkopelin toisen eduksi, kertasi Bednar.

Avalanchelta maalinteossa avauserässä onnistuivat puolustaja Sam Girard ja yli 1200 ottelun NHL-veteraani Zach Parise, joka pelasi kauden kolmatta otteluaan. Girard teki ottelussa 1+1 tehot ja viimeisteli maalinsa puolesta kentästä. Alexandar Georgiev torjui tappioon päättyneessä ottelussa 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL