Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan supertähti vaativana – ”Perusvaatimus meidän pelissämme…”

Florida Panthersin Matthew Tkachuk ja St. Louis Bluesin puolustaja Torey Krug.
AOP

NHL:ssä alkaa pudotuspelitaistelu tiivistyä entisestään. Yksi vielä kovasti pudotuspeleihin mielivä joukkue on kestomenestyjä Washington Capitals. Capitals kohtasi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa vieraskaukalossa Florida Panthersin. Capitals aloitti ottelun vahvasti, mutta taipui tiukassa taistelussa viime kesän Stanley Cup -finalistille.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti ansaitut kaksi pistettä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Panthers kaatoi kotijäällään Washington Capitalsin. Panthers kaatoi Spencer Carberyn valmentaman miehistön 4-2 -lukemin oltuaan ottelussa kaksi kertaa tappiolla.

Panthersilta tehomiehenä hääri Matthew Tkachuk, joka iski otteluun 1+2 tehot nostaen koko kauden maalisaldon 17 osumaan. Sam Reinhart osui toisessa erässä ylivoimalla ja päätöserässä Panthersin maaleista vastasivat Ryan Lomberg sekä suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen, joka naulasi tyhjiin loppulukemat. Kanadalaishyökkääjä Reinhartille maali oli jo kauden 38.

Voitto oli Panthersille viides kuuteen edelliseen otteluun. Joukkueen maalilla Sergei Bobrovsky koppasi 21 kiekkoa ja torjui kolmannen perättäisen voiton.

– Se miten pelasimme toisessa ja kolmannessa erässä pitää olla perusvaatimus meidän pelissämme jatkuvasti, kertasi kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Tkachuk.

Capitalsin maalit ottelussa menivät Alexander Ovechkinin ja Anthony Manthan nimiin. Darcy Kuemper torjui joukkueen maalilla 37 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL