Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Puljujärvi ja Kakko kehissä yön NHL-kierroksella – Kyseenalainen osuma ratkaisi Penguinsin kohtalon: “Jokainen pelaaja jäällä näki sen!”

Kaapo Kakko tilastoi yhden syöttöpisteen Rangersin voitossa Blackhawksista
AOP

Jesse Puljujärvi pelasi toisen ottelunsa Penguins-paidassa. Pistetili odottaa suomalaisella vielä uudessa seurassaan avaamista.

NHL:ssä pelattiin viime yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kehissä olivat muun muassa suomalaistähdet Kaapo Kakko ja Jesse Puljujärvi.

Puljujärvi pelasi toisen ottelunsa uudessa seurassaan Pittsburgh Penguinsissa. Puljujärvi pelasi 11 minuuttia, kun Penguins kohtasi Minnesota Wildin.

Suomalaistähti ei saanut ottelussa vielä pistetiliään uudessa seurassaan auki ja Minnesota oli lopulta vielä 2-3 parempikin.

Ottelussa nähtiin hieman kyseenalainen hetki Kirill Kaprizovin voittomaaliksi jääneen osuman jälkeen. Penguins haastoi maalin, sillä sen mielestä kiekko oli osunut maalin takana suojaverkkoon ja ollut näin poissa pelistä. Tuomaristo ei kuitenkaan ollut samaa mieltä ja maali hyväksyttiin.

– Suurin osa jäällä olleista kavereista oli sitä mieltä, että kiekko osui verkkoon. On syvältä kun nämä haasteet eivät käänny hyväksesi, Penguinsin kapteeni Sidney Crosby harmitteli.

– Jokainen pelaaja jäällä näki sen, jopa heidän pelaajansa, Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan puolestaan tulitti.

Puljujärvi pääsi sentään nautiskelemaan ottelussa komeista juhlallisuuksista, sillä Minnesota juhlisti pelin alussa konkarimaalivahtinsa Marc-André Fleuryn upeaa saavutusta 1000 pelatusta ottelusta. Rajapyykki on maalivahdille harvinainen saavutus.

Kakko puolestaan kirjautti itsensä pisteille, kun New York Rangers kaatoi jatkoajalla Chicago Blackhawksin 4-3. Kakko tilastoi ottelussa yhden syöttöpisteen.

Yön kolmannessa ottelussa Puljujärven entinen seura Edmonton Oikeest kaatoi Anaheim Ducksin 5-3.

Mikäli upotus ei näe, näet sen täältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL