Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja tyytyväisenä – ”Minusta se oli paras asia…”

Boston Bruinsin David Pastrnak tehopäällä.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. NHL:n Stanley Cup -finaaleissa vuonna 2011 kohdanneet Boston Bruins ja Vancouver Canucks kohtasivat toisensa TD Gardenissa. Ottelu päättyi samoihin lukemiin kuin kesän 2011 seitsemäs finaaliottelu ja tälläkin kertaa Bruins oli vahvempi.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins juhli NHL:ssä merkittävää voittoa. Bruins kaatoi kotonaan NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue Vancouver Canucksin selvin lukemin. Bruins oli Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 4-0.

Otteluun Bruins sai vahvan alun iskemällä kaksi alivoimamaalia heti avauserään. Bruinsin maaleista alivoimalla vastasivat Brad Marchand ja Danton Heinen. Marchand nosti koko kauden maalisaldon 25 osumaan ja Heinenille maali oli kauden kymmenes.

– Me emme antaneet ylivoimahyökkäyksiä kaverille ja minusta se oli paras asia tämän illan ottelussa. Kun olet johdossa, niin et halua antaa vastustajalle mahdollisuuksia nousta peliin mukaan, kehui Montgomery.

Lopullisen niitin Canucks arkkuun kotijoukkue löi heti toisen erän alussa, kun 15 sekuntiin Bruins iski kaksi maalia. Toisessa erässä kotijoukkueelta onnistuivat Morgan Geekie ja Pavel Zacha. Zacha iski ottelussa 1+1 tehot. David Pastrnak teki maaleihin esityöt.

Bruinsin maalilla Linus Ullmark torjui kauden ensimmäisen nollapelin ja tarvitsi tähän 17 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL