Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa keskiviikkona todellinen klassikko – ”Kääntyykö kurssi?”

Tapparan supertähti Anton Levtchi.
AOP

Liigassa viikko käynnistettiin tiistaina viidellä kamppailulla. Keskiviikkona runkosarja jatkuu kolmen ottelun kierroksella. Sarjassa nähdään kumpikin Tampereen joukkue liekeissä, kun Tappara isännöi Turun Palloseuraa Nokia Areenalla ja sarjakärki Ilves matkustaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Kolmas kamppailu pelataan Savossa, kun KalPa isännöi JYP:ä.

Tampereella kaksi edellistä Suomen mestaruutta nimiinsä vienyt Rikard Grönborgin valmentama Tappara saa vastaansa paremmassa vireessä viime aikoina pelanneen Turun Palloseuran. Tappara tulee otteluun voitto Helsingin IFK:sta allaan, kun taas Tommi Miettisen valmentama TPS kärsi lauantaina vierastappion Oulussa Kärpille 4-3 -lukemin.

Joukkueet ovat tuttuja toisilleen viime vuosilta, sillä Tappara kaatoi TPS:n kevään 2022 Liigan finaaleissa viidessä kamppailussa voitoin 4-1 ja juhli Suomen mestaruutta. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti. Sekä Tampereella, että Turussa pelatuissa kamppailuissa edettiin voittolaukauskilpailuun 2-2 -tasatilanteessa ja kummastakin voiton vei Tappara.

Tappara on tällä hetkellä sarjassa kolmantena seitsemän pistettä sarjaa johtavaa Ilvestä perässä. Tapparalla on neljä ottelua vähemmän pelattuna, joten joukkue voi hyvin nousta reilullakin erolla vielä kärkeen. TPS on sarjassa yhdeksäntenä. Joukkueella on kasassa 64 pistettä ja on neljä pistettä 11. sijaa hallussaan pitävää Vaasan Sportia edellä.

KalPa on TPS:n ja Sportin välissä vain kaksi pistettä TPS:n takana neljä ottelua vähemmän pelanneena. KooKoo on sarjassa 12. neljä pistettä TPS:n takana pelin vähemmän pelanneena ja JYP on 13. viisi pistettä TPS:n takana, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Tapparan ykköspistemies on tällä kaudella ollut Anton Levtchi, joka palasi Suomeen Pohjois-Amerikasta kesken viime kauden. Hyökkääjä on koko pistepörssissä toisena 48 pisteellä. Carter Camperilla ja Nick Halloranilla on pistepörssissä sijat 22 ja 23. Camper on iskenyt 35 pistettä ja Halloran 34 pistettä. TPS:n ykköspistemies on Markus Nurmi. Nurmella on koossa 14 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga