Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Viime hetken maali ratkaisi! – NHL:n ykkössuosikki taipui kotonaan

New York Islandersin Pierre Engvall teki hurjan jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä uuteen valmennukseen vastikään siirtynyt New York Islanders palasi NHL:n tähdistötauolta hyvässä vireessä. Islanders onnistui kaatamaan vieraskaukalossa Toronto Maple Leafsin ja ottamaan tiukemman otteen pudotuspelipaikasta NHL:n itäisessä konferenssissa. 

Patrick Royn valmennukseen siirtynyt New York Islanders otti todella maukkaan vierasvoiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Islanders kaatoi kovassa kamppailussa Toronto Maple Leafsin. Islanders oli Sheldon Keefen valmentamaa ryhmää parempi maalein 3-2.

Ottelussa joukkueet tekivät maaleja vuorotahtiin. Islanders siirtyi johtoon avauserän puolivälissä. Maple Leafs tuli toisen erän alussa tasoihin, mutta hyvin nopeaan tahtiin vierasjoukkue karkasi uudestaan johtoon.

Kolmannessa erässä vajaat viisi minuuttia ennen päätöserän loppua kotijoukkue nousi toistamiseen ottelussa tasoihin. Jälleen reilut kaksi minuuttia myöhemmin vain 122 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä Islanders naulasi voittomaalin.

Islandersin sankariksi kamppailussa nousi entinen Maple Leafs -hyökkääjä Pierre Engvall, joka niittasi kauden kuudennella osumalla joukkueensa voittomaalin. Muista maaleista vastasivat Kyle MacLean uransa ensimmäisellä NHL-maalilla ja Mathew Barzal avauserässä.

Maple Leafsin maalit ottelussa menivät kanadalaisten nimiin, kun John Tavares ja Mitch Marner onnistuivat. Kapteeni Tavares iski otteluun tehot 1+1.

Ilya Sorokin torjui vieraiden maalilla voiton eteen 35 kertaa. Ilya Samsonov koppasi Maple Leafsin maalilla yhteensä 26 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL