Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussi kauppasi supertähtensä! – Mitä seuraavaksi?

Montreal Canadiensin pelaajat juhlii Joel Armian johdolla maalia.
AOP

Yksi NHL:n tulevien viikkojen mielenkiintoisimmista joukkueista löytyy Kanadasta. Montreal Canadiens on jälleen jäämässä ulos pudotuspeleistä, mikä oli syksylläkin odotusarvo. Canadiens on uudelleenrakennuksen keskellä ja joukkue näyttelee suurta roolia pian lähestyvällä NHL:n siirtojen takarajalla.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens on voittanut tällä kaudella 20 ottelua. Canadiens sijaitsee NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonan seitsemännellä sijalla ja piste-eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on huimat 11 pistettä. Joukkueella on runkosarjaa jäljellä vielä 33 ottelua. Mikäli Canadiens haluaisi pudotuspeleissä vielä tällä kaudella pelata, tulisi joukkueen voittaa ainakin 25 ottelua.

25 ottelun voittaminen jäljellä olevasta 33 kamppailusta on hyvinkin epätodennäköistä, joten GM Kent Hughesin päätehtävä on tällä hetkellä maksimoida organisaation varausvuorojen määrää tuleviin NHL:n varaustilaisuuksiin. Sean Monahanin kauppaamisella Hughes sai jo toisen ykköskierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Canadiensin joukkueessa on lupaavia pelaajia riittämiin. Kapteeni ja samalla ykkössentteri Nick Suzuki on kiinni pitkässä sopimuksessa, kuten yhdysvaltalaishyökkääjä Cole Caufield. Lisäksi joukkueen kokeneet laitahyökkääjät Brendan Gallagher ja Josh Anderson ovat kiinnitettyinä vielä useamman kauden ajan sopimuksiin. Kirby Dach on kärsinyt loukkaantumisista tälläkin kaudella, mutta kahden vuoden takainen ykkösvaraus Juraj Slafkovsky on ottanut paremmin paikkaa itselleen NHL:n puolelta tällä kaudella.

Hyökkäyksestä Canadiensin uskotaan kauppaavat tällä siirtojen takarajalla ainakin Tanner Pearsonin sekä mahdollisesti Joel Armian. Pearsonin sopimus päättyy tähän kauteen, mutta Armialla on vielä ensi kausi sopimusta jäljellä. Pearsonin palkka on 3,25 miljoonaa dollaria, joten puolet palkasta syömällä Canadiens pääsee varmasti kokeneesta laitahyökkääjästä eroon.

Canadiens voi pitää vielä ainoastaan yhden pelaajan palkkaa tämän kauden osalta, sillä joukkue on pidättänyt ennestään Jeff Petryn sekä Joel Edmundsonin palkkoja. Petryn palkka näkyy vielä ensi kaudella joukkueen palkkakatossa, joten tämän vuoksi Armian kauppaaminen tuskin onnistuu. Suomalaishyökkääjän palkka ensi kaudeksi on vielä 3,4 miljoonaa dollaria, joten joukkueella, joka voisi olla kiinnostunut suomalaisen palveluksista ei välttämättä ole mahdollisuutta ottaa koko palkkaa kontilleen täksi sekä ensi kaudeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL