Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähden pisteputki sai jatkoa! – NHL:n mestarisuosikille tiukka voitto

Alexis Lafreniere tuulettaa NY Rangersin tekemää maalia.
AOP

NHL:ssä palattiin tähdistötauolta kaukaloon, kun tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattiin kaksi kamppailua. New York Rangers kohtasi kotiyleisönsä edessä Madison Square Gardenissa vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen. Tiukassa ottelussa ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers nappasi NHL:n runkosarjassa jo 31. voittonsa. Rangers kaatoi Madison Square Gardenissa Colorado Avalanchen tiukan otatuksen päätteeksi. Rangers oli Jared Bednarin valmentamaa joukkuetta vahvempi lukemin 2-1.

Ottelussa maalinteon aloitti vierasjoukkue avauserässä, kun Nathan MacKinnon laukoi kauden 32. osumansa ja vei Avalanchen 1-0 -johtoon. Kanadalaistähden pisteputki on nyt 14 ottelun mittainen. Kamppailun toista maalia saatiin odottaa aina päätöserän jälkimmäiselle kympille asti jolloin Rangersin ykköstähti Artemi Panarin laukoi tasoituksen. Venäläishyökkääjälle maali oli kauden 31.

Ratkaisu tiukalle kamppailulle syntyi jatkoajan toisella minuutilla, kun Alexis Lafreniere laukoi voittomaalin. Kanadalaiselle maali oli jo kauden 13.

Lafrenieren maaliin esityön teki Mika Zibanejad ja syöttöpisteen maaliin keräsi myös erinomaisella tavalla läpi kauden pelannut maalivahti Jonathan Quick. Quickille kertyi ottelussa 32 torjuntaa voiton eteen. Avalanchen maalilla Alexandar Georgiev koppasi 27 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL