Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tammikuun tulokas NHL:ssä löytyi yllättävästä seurasta!

Minnesota Wildin Brock Faber valittiin kuukauden tulokkaaksi.
AOP

NHL:ssä jaetaan jokaisena kuukautena tulokaspalkinto. Tammikuussa kuukauden tulokas löytyi hyvinkin yllättävästä organisaatiosta, joka ei ole menossa tällä kaudella pudotuspeleihin.

Minnesota Wildin huippulupaava yhdysvaltalaispuolustaja Brock Faber on valittu NHL:n toimesta kuukauden tulokkaaksi tammikuussa. Hurjaa vastuuta kantanut Faber iski kuukauden 13 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä.

Faber debytoi NHL:ssä viime keväänä ja loisti Wildin takalinjoilla Dallas Starsia vastaan pelatussa ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjassa, josta Stars eteni jatkoon kuudessa ottelussa.

Faber pelasi tammikuussa kaksi ottelua, joissa syntyi kolme tehopistettä. Nämä tapahtuivat Columbus Blue Jacketsia ja Florida Panthersia vastaan. Panthersia vastaan puolustaja takoi 1+2 tehot ja Blue Jacketsia vastaan 0+3 tehot.

Tammikuun aikana vähintään kahdeksaan otteluun Faber pelasi yli 25 minuuttia.

Puolustaja on varattu NHL:n Los Angeles Kingsin toimesta kesällä 2020 toisella kierroksella. Tällä kaudella puolustaja on tehnyt 49 otteluun yhteensä 29 tehopistettä. Faber on joukkueen viidenneksi tehokkain pistemies. Wildin tehokkain pistemies on loukkaantumisista kärsinyt venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov, joka on takonut 19 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä 42 otteluun.

Tammikuun tulokaskisassa lähimmät haastajat olivat New Jersey Devilsin puolustaja Simon Nemec, Arizona Coyotesin keskushyökkääjä Logan Cooley ja Ottawa Senatorsin kanadalaishyökkääjä Ridly Greig.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL