Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelle kova ukaasi! – ”Kauan voi kestää?”

Boston Bruins taipui vieraissa Arizona Coyotesille. Lawson Crouse ja Matias Maccelli juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä Arizona Coyotes on jo pitkään ollut yksi epätasapainoisimmista joukkueista. Kaukalossa peli on ottanut selvää edistysaskelta, mutta kaukalon ulkopuolella asiat eivät ota järjestyäkseen. Coyotes pelaa nyt toista kautta putkeen ilman varsinaista kotiareenaa, sillä organisaatio muutti Arizona State yliopiston kotihalliin. Hallihommiin on saatava pikaisesti ratkaisu tai muuten Arizonan osavaltio saattaa menettää joukkueen.

NHL:ssä vietetään tähdistöviikonloppua ja tämä tarkoittaa sitä, että jokainen NHL-seura sekä organisaatioiden merkittävät toimihenkilöt ovat saman katon alla pitkän viikonlopun. NHL:n tähdistöviikonlopun aikana sarja ja sarjan pelaajayhdistys pitävät omia palavereitaan, joissa on mukana myös organisaatioiden GM:t.

NHL:n pelaajayhdistyksen Marty Walsh antoi tähdistöviikonloppuna kovan ukaasin yhdelle NHL:n läntisen konferenssin organisaatioista. Walsh torui Arizona Coyotesin organisaatiota heikosta toiminnasta kotihallin suhteen ja uhkaa merkittävillä toimilla, jos asioihin ei tule muutosta.

– Kuinka kauan voi kestää, että saat kodin itsellesi järjestettyä? Tällä hetkellä Coyotes pelaa yliopistojoukkueen hallissa ja he ovat nimenomaan kakkosjoukkueena siinä. Tämä ei ole tapa, miten johdetaan bisnestä NHL:ssä.

Coyotes on Walshin mukaan missannut jo kaksi eri päivämäärää, jolloin olisi pitänyt olla jotain selvillä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Coyotesin omistajan Alex Muruelon oli yhdessä Xavier Gutierrezin kanssa tarkoitus rakennuttaa uusi koti Tempen kaupunkiin Phoenixin metropolialueella, mutta tämä hanke pysähtyi viime hetkillä.

Coyotesille on annettu aikaa tämän kauden loppuun saada uusi suunnitelma selville sekä mahdollisesti myös toteutukseen, jotta organisaatio pysyy Arizonassa. NHL:n komissaari Gary Bettman on luottavainen, että Muruelon lupaukset uudesta hallista toteutuvat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL