Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipelaajista ikäviä uutisia – ”Tuskin palaavat NHL:n…”

Alex Formenton Ottawa Senatorsin kotipaidassa.
AOP

NHL:ssä kuohuu tällä hetkellä todella kovaa, sillä sarjassa tällä hetkellä neljä pelaavaa jääkiekkoilijaa on syytettynä seksuaalirikoksesta Kanadan puolella. Tällä hetkellä pelaajat eivät ole NHL-seurojen toiminnassa mukana ja on hyvinkin epävarmaa, että pelaajia nähdään enää tällä kaudella sarjassa mukana.

New Jersey Devilsin hyökkääjä Michael McLeod ja puolustaja Cal Foote sekä Philadelphia Flyersin maalivahti Carter Hart ja Calgary Flamesin hyökkääjä Dillon Dube ovat tällä hetkellä syytettynä vuonna 2018 tapahtuneesta seksuaalirikoksesta. Pelaajat ovat pidätettynä Londonin kaupungin poliisin toimesta ja odottavat oikeudenkäyntiä.

Oikeudenkäynnissä seksuaalista hyväksikäyttöä kokenut nainen vaatii Kanadan jääkiekkoliitolta reilun kolmen miljoonan dollarin korvauksia.

Neljä NHL:ssä pelaavaa kiekkoilijaa ovat poissa organisaatioiden toiminnasta. NHL:n komissaari Gary Bettmannin mukaan on erittäin epätodennäköistä, että pelaajia nähdään NHL-kaukalossa ennen kuin oikeusprosessi on saatu käyntiin.

Syytettynä entisistä NHL-kiekkoilijoista on myös Ottawa Senatorsin Alex Formenton, joka on pelannut Sveitsissä tämän ja viime kauden ajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL