Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen kriisi johti muutoksiin! – Tähtivalmentajalle potkut

Los Angeles Kingsin päävalmentaja Todd McLellan.
AOP

Todella vahvan syyskauden NHL:ssä pelannut Los Angeles Kings on päätynyt todella rajuun ratkaisuun. Vastikään jatkosopimuksen joukkueen päävalmentajana saanut Todd McLellan sai Kingsin peräsimestä potkut. 

Vahvan syyskauden perusteella yhdeksi NHL:n suurimmista Stanley Cup -suosikeista nostettu Los Angeles Kings on tehnyt rajun ratkaisun. Seuran pitkäaikainen GM Rob Blake antoi potkut päävalmentaja Todd McLellanille, joka toimi useamman kauden seuran päävalmentajana.

McLellanin paikan päävalmentajana ottaa Jim Hiller, joka toimii tällä hetkellä väliaikaisen päävalmentajan nimikkeellä.

– Haluamme kiittää McLellania kaikista töistä, mitä hän on seuran eteen tehnyt. Hän teki loistavaa työtä joukkueen kanssa ja otimme isoja askelia eteenpäin. Tämä ei ollut todellakaan helppo ratkaisu, mutta tähän väliin ainut mahdollinen, kertoi Blake tiedotteessa.

Joulukuun lopusta alkaen Kings on voittanut vain kolme ottelua ja kerännyt yhteensä 12 pistettä 17 otteluun. Joukkue piti tukevasti paikkaa kolmen joukossa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa, mutta on tippunut heikosti sujuneen tammikuun myötä neljänneksi.

Kokenut McLellan on urallaan toiminut päävalmentajana vain läntisen konferenssin joukkueissa. Yhteensä 1144 valmennetussa runkosarjaottelussa voittoon on päättynyt 598 ottelua. Ennen Kingsiä McLellan toimi Edmonton Oilersin ja San Jose Sharksin päävalmentajana. Sharksin kanssa McLellan eteni aina Stanley Cup -finaaleihin asti kesällä 2016, mutta taipui Pittsburgh Penguinsille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL