Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalitykin hurja vire sai jatkoa! – Mestarisuosikilta tyly esitys

Florida Panthersin Sam Reinhart teki jälleen tuhoja.
AOP

NHL:ssä viime kaudella sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin edennyt Florida Panthers otti todella tylyn kotivoiton NHL:ssä. Panthers sai takaisin kokoonpanoonsa ykkössentteri Aleksander Barkovin ja ruotsalaispuolustaja Gustav Forslingin. Nämä herrat olivat edesauttamassa joukkueen voittoa Arizona Coyotesista Floridan lämmössä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers venytti voittoputkensa NHL:ssä jo kahden ottelun mittaiseksi. Panthers murskasi kotiyleisönsä edessä Arizona Coyotesin. Panthers oli Andre Tourignyn valmentamaa Coyotesia parempi murskaavin 6-2 -lukemin.

Panthers johti ottelua avauserän jälkeen 3-0 -lukemin ja toisen erän jälkeen 5-0 -lukemin. Kolmannen erän voitti Coyotes 2-1 -lukemin, mikä oli enää kosmetiikkaa.

Panthersin maalitykki Sam Reinhart onnistui jälleen maalinteossa. Kanadalaishyökkääjä iski joukkueensa toisen maalin ja oli tekemässä esityöstä Anton Lundellin iskemään 5-0 -maaliin toisen erän lopulla. Reinhart on tehnyt tällä kaudella jo 35 maalia ja pisteputki on nyt 11 ottelun mittainen.

Matthew Tkachuk iski ottelussa hurjat tehot 2+1 ja Carter Verhaeghe syötti kolme maalia. Sergei Bobrovsky palasi tolppien väliin kopaten 31 kiekkoa.

Coyotesin maalit ottelussa menivät Logan Cooleyn ja Dylan Guentherin nimiin. Kanadalaishyökkääjä Guenther iski otteluun 1+1 tehot ja viimeisteli kauden kolmannen maalinsa. Cooleylle maali oli uran viides. Matias Maccelli sai syöttöpisteen Cooleyn maaliin. Karel Vejmelka torjui 37 vetoa Coyotesin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL