Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantasella ja Nathan MacKinnonilla koodit käytössä – Coloradolta murskaesitys

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche esitti melko yksipuolisen näytöksen torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Avalanche kohtasi kotiyleisönsä edessä Washington Capitalsin ja onnistui aiheuttamaan kokeneelle joukkueelle jo kolmannen tappion putkeen. Avalanchen kärkihyökkääjät olivat jälleen iskussa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche murskasi kotiyleisönsä edessä NHL-kierroksella Washington Capitalsin. Avalanche oli Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 6-2.

Ottelussa avausmaalia saatiin odottaa aina ensimmäisen erän viimeiselle minuutille asti, jolloin Avalanche karkasi alivoimalla johtoon. Toisessa erässä Avalanche iski kolmesti ja näistä kaksi maalia syntyi ylivoimalla.

Päätöserän kahdeksannella minuutilla Capitals pääsi taululle, mutta Avalanche vastasi tähän kahdella maalilla. Loppulukemat löi taululle Capitals reilu kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Avalanchen ykköstykki ottelussa oli Nathan MacKinnon, joka viimeisteli hattutempun toisessa erässä ja koko otteluun tehot 4+1. Ottelu oli kanadalaiselle jo kauden toinen, jossa hyökkääjä tekee vähintään neljä maalia.

Mikko Rantanen teki kaikkiin MacKinnonin maaleihin esityön ja sai itse viimeistellä joukkueensa 5-1 -maalin kolmannen erän puolivälissä. Cale Makar iski alivoimalla joukkueensa 1-0 -maalin ja syötti 2-0 sekä 3-0 -osumat.

MacKinnon nosti koko kauden maalisaldon 30 osumaan ja Rantasella maaleja on kasassa 27. Kanadalaissentterillä on koossa 82 tehopistettä, joten jo nyt on varmaa, että hyökkääjä pelaa tämän kauden yli piste per peli tahdilla.

Capitalsin maalit menivät Dylan Stromen nimiin, joka nosti koko kauden maalisaldon 18 osumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL