Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä maailman paras jääkiekkoilija? – ”Ratkaisi jälleen…”

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs kaivoi kotiyleisönsä edessä todella maukkaan voiton nimiinsä. Maple Leafs onnistui kaatamaan todella tasaisessa ja tiukassa kamppailussa Winnipeg Jetsin, joka taistelee NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista. Maple Leafsin sankariksi nousi tuttu mies.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs pelasi erinomaisen kotiottelun kaatamalla Winnipeg Jetsin. Maple Leafs oli Rick Bownessin valmentamaa Jetsiä vahvempi 1-0 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Maple Leafsin sankariksi ottelussa nousi ykkössentteri Auston Matthews, joka ohjasi maalin lähietäisyydeltä kotijoukkueen voittomaalin ohi loistavasti torjuneen Laurent Brossoitin. Matthewsille maali oli jo kauden 39.

Matthews on kertaalleen urallaan rikkonut 60 maalin rajapyykin NHL:ssä, mutta on nyt tyrkyllä nousta ensimmäiseksi NHL-pelaajaksi sitten 1992-93 kauden, jolloin Teemu Selänne takoi 76 maalia runkosarjaan.

Matthewsin maalitahti on sellainen, että NHL:ssä alkaa pian tiedustelut siitä onko yhdysvaltalaishyökkääjä sittenkin sarjan paras pelaaja ennen Edmonton Oilersin Connor McDavidia.

Maple Leafsin maalilla Ilya Samsonov jatkoi vahvoja otteita torjumalla nollapelin. Samsonov torjui ottelussa 32 kertaa ja oli kolmannen erän lopun sekä jatkoajan alun alivoimalla erinomainen. Venäläismaalivahti kävi AHL:n puolella hakemassa peliään kuntoon ja on palannut takaisin tuoreempana kuin aiemmin tällä kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL