Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton nousu! – NHL-tähti sinetöi hattutempulla voiton

New Jersey Devilsin Tyler Toffoli palkittiin viikon ykköstähtenä.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights vierailee tällä viikolla itärannikolla ja aloittaa kiertueensa New Yorkin alueelta. Golden Knights menetti johtoasemansa vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa New Jersey Devilsin kotikaukalossa vaiherikkaan kamppailun jälkeen.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils otti toisen voiton kolmeen edelliseen kamppailuun. Devils kaatoi Vegas Golden Knightsin kotiyleisönsä edessä Prudential Centerissä. Devils kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman miehistön 6-5 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Devils katkaisi samalla Golden Knightsin kolmen ottelun mittaisen voittoputken.

Devils joutui ottelussa ensimmäisenä tappioasemaan, mutta teki kolme perättäistä maalia ja karkasi 3-1 -johtoon. Tämän jälkeen Golden Knights oli tyly toisessa erässä ja teki neljä perättäistä maalia karaten 5-3 -johtoon. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin Golden Knightsin 5-4 -johdosta, kun Devils nousi erän lopulla vielä maalin päähän.

Kuuden maalin toisen erän jälkeen tilanne rauhoittui merkittävästi kolmanteen, sillä päätöserässä kotijoukkue teki vain tasoitusmaalin erän puolivälissä. Ottelussa edettiin jatkoajalle, jossa sankariksi nousi Devilsin kokenut laitahyökkääjä Tyler Toffoli. Toffoli iski illan kolmannen ja koko kauden 20. maalinsa jatkoajan kolmannella minuutilla ratkaisten ottelun.

Toffolin lisäksi kotijoukkueelta tehoilivat Curtis Lazar kahdella maalillaan ja Nico Hischier yhdellä. Vitek Vanecek torjui 27 kertaa voiton eteen. Golden Knightsilta Nicolas Roy iski ottelussa 1+2 tehot ja Jonathan Marchessault 2+1 tehot. Kapteeni Mark Stone syötti kaksi maalia ja Chandler Stephenson naulasi 1+1 tehot. Logan Thompson torjui ottelussa 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL