Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläistähti hurjassa vireessä! – Johdatti NHL-joukkueen jälleen voittoon

Kirill Kaprizov
AOP

NHL:ssä kertaalleen tällä kaudella valmentajaa vaihtanut Minnesota Wild otti jo kolmannen voiton neljään edelliseen kamppailuun. Wild on tällä hetkellä itärannikon vieraskiertueella ja kaatoi sunnuntaina Carolina Hurricanesin. Joukkueen ykköstähtenä hääri tuttu mies.

John Hynesin valmennukseen syyskaudella siirtynyt Minnesota Wild otti todella tärkeän voiton. Wild kaatoi vieraskamppailussa Carolina Hurricanesin ja venytti voittoputken kahteen otteluun. Wild oli Rod Brind’Amourin valmentamaa Hurricanesia vahvempi 5-2 -lukemin.

Ottelu oli äärimmäisen tasainen ensimmäiset kaksi erää, sillä 40 peliminuutin jälkeen taululla paloi Wildin 2-1 -johtolukemat. Kolmannen erän alussa Hurricanes nousi kamppailussa tasoihin, mutta erän puolivälin jälkeen vieraat menivät menojaan. Kaksi viimeistä osumaa iskettiin tyhjiin, kun peliaikaa oli vain kaksi minuuttia jäljellä.

Wildin ykköstähti ottelussa oli kolme maalia viimeistellyt venäläistähti Kirill Kaprizov. Loukkaantumisen jälkeen vastikään paluun kaukaloon tehnyt venäläinen on iskenyt tällä kaudella yhteensä 18 osumaa. Loukkaantumisen jälkeen Kaprizov on iskenyt viiteen otteluun viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Kahdesta muusta joukkueen maalista vastasivat Joel Eriksson-Ek ja puolustaja Jake Middleton, joka naulasi loppulukemat tyhjiin. Eriksson Ek iski ottelussa 1+2 tehot. Filip Gustavsson torjui voiton eteen yhteensä 40 kertaa.

Hurricanesin maaleista ottelussa vastasivat Michael Bunting ja Martin Necas. Antti Raanta koppasi yhteensä 14 kiekkoa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL