Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida takaisin voittokantaan – Suomalaistähti sivussa kokoonpanosta

Sam Bennett on ilman sopimusta toistaiseksi ensi kaudeksi.
AOP

NHL:n viime kauden Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt Florida Panthers on tälläkin kaudella yksi mestarisuosikeista. Panthersilla on viime aikoina ollut vaikeampaa, mutta joukkue onnistui katkomaan tappioputkensa vieraskaukalossa. Panthers kaatoi entisen päävalmentajansa johtaman Nashville Predatorsin.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers tiivisti merkittävästi puolustustaan ja palasi neljän ottelun tappioputken jälkeen voittokantaan. Panthers kaatoi vieraskaukalossa Nashville Predatorsin todella kliinisen esityksen päätteeksi. Panthers kaatoi Andrew Brunetten valmentaman miehistön 4-1 -lukemin.

Panthers onnistui ottelussa tekemään kaksi maalia Predatorsin maalilla yhteensä 34 kertaa torjuneen Juuse Saroksen taakse ja kaksi viimeistä maalia tyhjiin.

Panthersilta maalinteon aloitti toisessa erässä ylivoimalla Sam Reinhart. Maali oli kanadalaishyökkääjälle kauden 34. osuma. Predators tuli toisessa erässä tasoihin puolustaja Jeremy Lauzonin osumalla. Kanadalaispuolustajalle osuma oli kauden viides.

Päätöserän alussa Panthers kaatoi ison saavillisen vettä kotijoukkueen niskaan, sillä Carter Verhaeghe naulasi heti toisella minuutilla vieraat edelle. Tämän jälkeen maaleja ei enää ottelussa maalivahdeille tehty, sillä Panthers iski ottelun kaksi viimeistä maalia tyhjiin. Nämä menivät Brandon Montourin ja Matthew Tkachukin nimiin.

Ottelussa vieraiden Sam Bennett syötti kolme maalia ja Anthony Stolarz torjui voiton eteen yhteensä 26 kertaa.

Panthersin kokoonpanosta puuttui ykkössentteri Aleksander Barkov sekä ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL