Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Melkoinen nöyryytys! – NHL:n kestosuosikki todella ikävässä tilanteessa

Minnesota Wild taipui Tampa Bay Lightningille. Brayden Point oli pelipäällä.
AOP

NHL:n kaksi kestomenestyjää kohtasivat perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Tampa Bay Lightning isännöi Minnesota Wildia. Ottelusta saatiin aikaiseksi jättimäiset maalijuhlat, kun Lightning heilutti verkkoa lähes kymmenen kertaa ja syvensi Wildin tuskaa.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning nappasi todella maukkaan kotivoiton NHL:ssä. Lightning kaatoi Minnesota Wildin maalijuhlissa. Lightning oli John Hynesin valmentamaa ryhmää vahvempi 7-3 -lukemin.

Voitto oli Lightningille jo neljäs putkeen ja kuudes kahdeksaan edelliseen kamppailuun. Kaksi kertaa 2020-luvulla Stanley Cup -mestaruuden voittanut Lightning on tällä hetkellä NHL:n Atlantin divisioonan viidentenä.

Joukkueella on kasassa 23 voittoa ja 51 pistettä. Lightning on tasapisteissä Detroit Red Wingsin kanssa ja pisteen kolmantena olevaa Montreal Canadiensia perässä. Red Wingsillä on yksi ja Maple Leafsilla kaksi ottelua Lightningia vähemmän pelattuna.

Wildille tappio oli jo yhdeksäs 11 edelliseen otteluun. Joukkueen vieraskiertue jatkuu Floridassa heti lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Wild kohtaa Florida Panthersin. Wildilla on kasassa 41 pistettä ja joukkue on Keskisessä divisioonassa NHL:n läntisen konferenssin puolella seitsemäs. Eroa kolmantena olevaan Dallas Starsiin on 16 pistettä.

Lightningin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+2 iskenyt Brayden Point. Ykköskentän supertähti Nikita Kucherov syötti ottelussa kolme maalia. Anthony Cirelli keräsi Pointin tavoin kolme tehopistettä 2+1 tehoin. Ykköspuolustaja Victor Hedman iski 1+3 tehot. Waltteri Merelä iski ottelussa uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä. Andrei Vasilevskiy nappasi 30 koppia voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL