Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

TPS:n junnutähti osui jälleen NHL:ssä! – ”Läpimurto on tapahtumassa…”

Montreal Canadiensin Juraj Slafkovsky iski kauden kuudennen maalinsa.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kaksi ottelua ja kumpikin oli ohjelmassa itärannikolla. Yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista eli New Jersey Devils kohtasi kotonaan yhden itäisen konferenssin heikoimmista joukkueista eli Montreal Canadiensin. Devils kärsi ottelussa tiukan tappion huolimattoman puolustuspelaamisen seurauksena.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens nappasi jo toisen voittonsa NHL:ssä putkeen ja venytti pisteputkensa kolmeen otteluun. Canadiens kaatoi vieraskaukalossa tiukan otatuksen päätteeksi Lindy Ruffin valmentaman New Jersey Devilsin 3-2 -lukemin. Tappio oli Devilsille neljäs viiteen edelliseen kamppailuun. Viiden ottelun putken aikana joukkue on kerännyt kolme pistettä.

Canadiensin maaleista ottelussa vastasivat Cole Caufield, uransa ensimmäisen maalin iskenyt Joshua Roy ja kauden kuudennen osuman iskenyt slovakialaistähti Juraj Slafkovsky. Slafkovsky viimeisteli avauserässä maalin lähietäisyydeltä 1-0 -maalin Caufieldin upeasta esityöstä. Roy pääsi tekemään uransa avausmaalin toisessa erässä niin ikään Devilsin maalilla pelanneen Nico Dawsin silmien alta.

Devils nousi ottelun kolmannessa erässä kahdella pikamaalilla tasoihin, kun ensin Luke Hughes iski ranteella siniviivasta kavennuksen ja perään Alexander Holtz lämäsi suoraan slovakialaispuolustaja Simon Nemecin syötöstä kiekon ohi Sam Montembeaultin. Maalit syntyivät neljän minuutin ylivoimalla, jota Canadiensin kapteeni Nick Suzuki istui kärsimässä toisen erän lopulta.

Ottelu oli samalla ensimmäinen, jossa kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuden ykkös- ja kakkosvaraukset kohtasivat eli Slafkovsky sekä Nemec.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL