Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton maalivire sai jatkoa! – Toronton supertähti matkalla 70 maaliin

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews tuulettaa.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs palasi takaisin voittojen tielle. Maple Leafs kaatoi vieraskaukalossa Calgary Flamesin ja nappasi tililleen kauden 22. voittonsa. Flamesille tappio oli ikävä, sillä joukkue on ollut viime aikoina vahvassa vireessä ja tarvitsee kipeästi lisää pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs onnistui voittamaan toisen Albertassa pelatuista otteluistaan. Maple Leafs taipui toissapäivänä Edmonton Oilersin vieraana 4-2 -lukemin, mutta onnistui perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kaatamaan Calgary Flamesin. Maple Leafs oli Ryan Huskan valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Maple Leafsin ykköstähdeksi nousi jälleen Auston Matthews. Matthews iski ottelussa hattutempun ja nosti koko kauden maalisaldon jo 37 osumaan 43 ottelussa. Yhdysvaltaiselle hattutemppu oli kauden neljäs ja uran 11.

Matthews iski vieraiden 2-1 -kavennuksen avauserän lopulla ja osui kahdesti toisessa erässä tasoittaen pelin sekä naulaamalla 4-2 -johtomaalin. Flames tuli toisessa erässä vielä maalin päähän, mutta kolmas erä oli maaliton.

Vieraiden neljännestä osumasta vastasi Mitch Marner, joka teki 3-2 -maalin ylivoimalla. Osuma oli kanadalaishyökkääjän kauden 19. Marnerin maaliin esityötä oli tekemässä William Nylander ja Matthews, joka keräsi siis 3+1 tehot ottelussa. Nylander syötti ottelussa kaksi maalia.

Flamesin maaleista ottelussa vastasivat Yegor Sharangovich, Nazem Kadri ja Andrew Mangiapane. Jonathan Huberdeau syötti kaksi maalia. Dan Vladar torjui kotijoukkueen maalilla 29 kertaa ja Martin Jones koppasi kiekon vieraiden maalilla 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL