Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjalle maalivireelle jatkoa! – NHL:n kanadalaistähti osui jälleen alivoimalla

Florida Panthersin Sam Reinhart ja Washington Capitalsin Evgeni Kuznetsov.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli viime kauden finalistijoukkue Florida Panthers kärsi jo toisen tiukan tappion putkeen. Panthers taipui kotonaan NHL:n 2000-luvun vaihteen suurseura Detroit Red Wingsille jatkoajalle venyneessä ottelussa. Panthersin kannalta iloinen uutinen syntyi toisessa erässä, kun kanadalaistähti jatkoi hurjaa maalivirettään.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers koki jälleen tiukan tappion kotiyleisönsä edessä. Tällä kertaa Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings oli vahvempi. Red Wings nappasi voiton jatkoajalle venyneestä ottelusta 3-2 -lukemin.

Red Wingsin sankariksi ottelussa nousi kapteeni Dylan Larkin, joka sinetöi voittomaalin jatkoajan toisella minuutilla ylivoimalla. Maali oli yhdysvaltalaisen kauden 18. osuma.

Panthersilta maalinteossa ottelun varsinaisella peliajalla onnistuivat Sam Reinhart ja Gustav Forsling. Reinhart iski koko kauden 33. osumansa ja on maalipörssissä toisella sijalla heti Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsin jälkeen. Reinhart teki toisessa ottelussa putkeen alivoimamaalin, kun kanadalainen sivalsi terävän rannelaukauksen ohi Alex Lyonin.

Hyökkääjä on tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittaisessa maaliputkessa. Edellinen maaliton kamppailu on joulukuun lopulta Montreal Canadiensia vastaan.

Red Wingsin tehomiehinä varsinaisella peliajalla toimivat 1+1 tehot iskenyt Michel Rasmussen ja kaksi maalia syöttänyt suomalaispuolustaja Olli Määttä. Rasmussen ohjasi maalinsa Määtän toimittamasta kiekosta ohi Sergei Bobrovskyn. Määttä on kerännyt tällä kaudella yhteensä yhdeksän syöttöpistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL