Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähden huippuvire sai jatkoa! – Jälleen viikon tähti

Elias Pettersson
AOP

NHL:n vuoden 2024 toisen peliviikon tähdet on valittu. Tällä kertaa kaikki viikon tähdet löytyivät NHL:n läntisestä konferenssista. Ykköstähti päätyi länsirannikolle, kakkostähti Albertan provinssiin Kanadaan ja kolmostähti Yhdysvaltain pohjoisosaan.

NHL:ssä hurjaa kautta pelaava Vancouver Canucks sai jälleen viikon ykköstähden. Ykköstähdeksi vuoden 2024 toisella viikolla valittiin Canucksin ruotsalaissentteri Elias Pettersson. Kakkostähti meni myös Kanadaan, kun Calgary Flamesin sisäistä pistepörssiä johtava Blake Coleman nappasi tämän nimiinsä. Kolmostähti meni vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen ykkösmaalivahti Alexandar Georgieville.

Ruotsalaissentteri Pettersson iski menneellä viikolla kaksi neljän tehopisteen ottelua ja vastasi kolmesta joukkueensa voittomaalista, kun Canucks voitti viikon kaikki neljä kamppailuaan. Vierasvoittojen putkelle tuli kuitenkin päätös maanantaina Columbus Blue Jacketsin vieraana. Pettersson iski viime viikolla viisi maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä.

Flamesin voimahyökkääjä Coleman tehoili kolmessa ottelussa reilusti, sillä hyökkääjä takoi neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Flames voitti viikon kaikki kamppailut ja nousi sarjassa 45 pisteeseen.

Avalanchen ykkösmaalivahti Georgiev torjui viime viikolla kolme voittoa ja yhden nollapelin torjuntaprosentin ollessa hurja 92,9. Georgiev torjui voitot Vegas Golden Knightsista, Toronto Maple Leafsista ja Boston Bruinsista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL