Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta epäonnea! – NHL-tähti jälleen hoitoon

Colorado Avalanchen venäläistähti Valeri Nichushkin.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Colorado Avalanche on kokenut jälleen merkittävän menetyksen. Joukkueen tähtihyökkääjä poistuu joukkueen toiminnasta määrittelemättömäksi ajaksi. Hyökkääjä liittyy NHL-pelaajien avustusohjelmaan, jota yleensä käyttävät mielenterveys- tai päihdeongelmista kärsivät pelaajat.

Colorado Avalanchen venäläinen tähtihyökkääjä Valeri Nichushkin on siirtynyt sivuun joukkueen toiminnasta. Kesken viime kevään pudotuspelien vastaavalla tavalla joukkueen toiminnasta poistunut venäläinen liittyy NHL-pelaajien avustusohjelmaan, jossa aiemmin tällä kaudella Avalanchen pelaajista on ollut puolustaja Sam Girard.

Nichushkinin puuttuminen Avalanchen kokoonpanosta aiheuttaa merkittävää keveyttä joukkueen hyökkäykseen. Nichushkinin lisäksi joukkueen hyökkäyksestä puuttuu suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen, joka loukkaantui syyskauden ottelussa.

193 senttiä pitkä vuonna 1995 syntynyt venäläinen laitahyökkääjä on Dallas Starsin ykköskierroksen NHL-varaus. Stars poimi Nichushkinin kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudessa vuorolla 13. Tsheljabinskista kotoisin oleva laitahyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 498 ottelua ja iskenyt näissä 263 tehopistettä.

Tällä kaudella 40 otteluun Nichushkin on takonut 22 maalia ja yhteensä 42 pistettä. Hyökkääjällä on sormessaan Stanley Cup -sormus kesältä 2022.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL