Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Johan pamahti! – Kanadalaiselle NHL-tähdelle jättisopimus

Chicago Blackhawksin Jason Dickinson teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:n yksi tämän ja tulevien kausien heikoimmista joukkueista eli Chicago Blackhawks on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Blackhawks kiinnitti kokeneen kanadalaishyökkääjän jatkosopimukseen, joka tuo kokemusta nuoreen ryhmään jatkossakin. Sopimus on hinnaltaan massiivinen.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks on ollut tällä kaudella odotetun heikko. Blackhawks on voittanut vain 12 ottelua runkosarjan 43 ensimmäiseen otteluun ja kerännyt yhteensä 26 pistettä. GM Kyle Davidsonin johtama organisaatio on koko NHL:n sarjataulukossa toiseksi viimeisellä sijalla takanaan vain San Jose Sharks, jolla on kasassa 23 pistettä ja kymmenen voittoa.

Davidson on tehnyt selväksi kahden viimeisen kauden toimillaan, että joukkue on täydellisessä uudelleenrakennuksessa. Siitä tuli jo viime kesänä ensimmäinen palkinto, kun joukkue pääsi varaamaan ykkösenä NHL:n varaustilaisuudessa Connor Bedardin. Bedard on tällä hetkellä loukkaantuneena sivussa, kuten moni muukin Blackhawksin johtavista pelaajista, joten voittaminen on äärimmäisen vaikeaa.

Davidson on tällä kaudella tehnyt jo jatkosopimuksen kokeneen Nick Folignon kanssa. Tuorein jatkosopimus on kuitenkin kanadalaishyökkääjä Jason Dickinsonin kanssa, joka pelaa erinomaista kautta Blackhawksissa. Dickinsonin jatkosopimus on kahden vuoden mittainen ja arvoltaan yhteensä 8,5 miljoonaa dollaria. Kaudesta hyökkääjä tienaa 4,25 miljoonaa, kuten myös Foligno.

Dallas Starsin ykköskierroksella vuonna 2013 varaama kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 404 kamppailua ja iskenyt 125 tehopistettä. Kahdella kaudella Blackhawksissa on 121 otteluun syntynyt 51 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL