Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton loppu! – NHL:n mestarisuosikille luu käteen

Detroit Red Wingsin Andrew Copp sankarina.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa vain yksi kamppailu, kun Toronto Maple Leafs isännöi Detroit Red Wingsiä. Ottelusta saatiin melkoinen jännäri, joka ratkesi aivan kolmannen erän lopulla.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti pudotuspelitaistelun kannalta todella ison voiton NHL:ssä. Red Wings kaatoi vieraskamppailussa vaikeuksia sisältäneen sunnuntaipäivän jälkeen Toronto Maple Leafsin. Red Wings oli Sheldon Keefen valmentamaa joukkuetta vahvempi lopulta lukemin 4-2.

Ottelun alkua jouduttiin siirtämään puolella tunnilla eteenpäin, sillä Red Wingsin joukkue ei päässyt lentämään heikkojen sääolojen vuoksi ja tuli vasta 1,5 tuntia ennen kamppailun alkua hallille.

Ottelun avauserässä ei maaleja nähty, mutta toisessa erässä nähtiin kolme maalia, kun kotijoukkue pääsi 2-1 -johtoasemasta päätöserään.

Kolmannen erän alussa Red Wings nousi tasoihin. Vieraat karkasivat johtoon vain sata sekuntia ennen päätössummeria, kun Andrew Copp viimeisteli sekavan tilanteen päätteeksi 3-2 -maalin. Ruotsalaishyökkääjä Lucas Raymond viimeisteli loppulukemat tyhjiin.

Muista vieraiden maaleista vastasivat loistavaa kautta pelaava Daniel Sprong ja kapteeni Dylan Larkin. Maple Leafsilta maalit menivät Pontus Holmbergin ja Mitch Marnerin nimiin. Red Wingsin maalilla James Reimer torjui 28 kertaa, kun taas Maple Leafsin maalille palannut Ilya Samsonov otti 20 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL