Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdeltä mykistävä esitys! – NHL:n heittopussille tärkeät pisteet

Buffalo Sabresin maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen.
AOP

NHL:ssä pelattiin iso kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yksi kierroksen ensimmäisistä kamppailuista pelattiin jo maanantain puolella, kun kaksi sarjan heittopussia kohtasivat toisensa. Buffalo Sabres isännöi San Jose Sharksia, joka on pitkällä vieraskiertueella. Sharks kärsi ottelussa toisen tappion putkeen.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres otti todella tärkeät pisteet NHL:ssä. Sabres kaatoi kotonaan David Quinnin valmentaman San Jose Sharksin tylysti 3-0 -lukemin. Voitto oli Sabresille neljäs edelliseen kuuteen kamppailuun.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli uransa toisen nollapelin NHL:ssä torjunut Ukko-Pekka Luukkonen. Luukkonen torjui kamppailussa yhteensä 28 kertaa. Myös toisessa päässä pelasi suomalainen maalivahti, kun Kaapo Kähkönen aloitti Sharksin maalilla. Kähkönen päästi ottelussa kaksi maalia ja torjui yhteensä 32 kertaa.

Sabresin maaleista ottelussa vastasivat Casey Mittelstadt, Jordan Greenway ja Alex Tuch. Yhdysvaltalaissentteri Mittelstadt iski ottelussa tehot 1+2 ja nosti koko kauden maalimääränsä 12 osumaan sekä tehopisteet 38’n.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL