Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ohi on! – NHL:n heittopussin karmaiseva tappioputki päätökseen

San Jose Sharksin Nikita Okhotiuk iski joukkueensa voittomaalin.
AOP

NHL:n yksi heikoimmista joukkueista eli San Jose Sharks aloitti kauden todella heikosti häviten reilusti otteluja putkeen. Marras-joulukuussa Sharks otti jo voittoja runsaasti kunnes ajautui hurjaan tappioputkeen. Tappioputki venyi yli kymmenen ottelun mittaiseksi, mutta se päättyi Montreal Canadiensin vieraana perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks näytti kaapin paikan NHL:ssä ja katkaisi hurjan 12 ottelun mittaisen tappioputken. Sharks oli vieraskaukalossa Montreal Canadiensia vahvempi tiukassa ottelussa. Sharks kaatoi Martin St. Louisin valmentaman miehistön 3-2 -lukemin.

Voitto oli Sharksille kauden kymmenes. Runkosarjassa yhteensä 17 voittoa kerännyt Canadiens on hävinnyt viime aikoina paljon otteluja. Tappio Sharksille oli kuudes kahdeksaan edelliseen otteluun ja toinen putkeen. Canadiens menetti edellisessä ottelussaan kahden maalin johdon Philadelphia Flyersin vieraana.

Vieraat saivat otteluun vahvan alun, sillä Sharks johti ottelua avauserässä jo 2-0 -lukemin, mutta toiseen erään lähdettiin vieraiden maalin johdosta. Toisessa erässä Sharks lisäsi johtoaan uudemman kerran kahteen maaliin, joka riitti lopulta voittoon. Canadiens tuli maalin päähän päätöserässä, mutta ei onnistunut tasoittamaan kamppailua.

Sharksilta maalinteossa onnistuivat Luke Kunin ja Fabian Zetterlund sekä valkovenäläispuolustaja Nikita Okhotiuk. Zetterlund nosti koko kauden maalimäärän 12 osumaan. Mikael Granlund teki esityön Okhotiukin maaliin, joka oli puolustajalle kauden ensimmäinen ja koko NHL-uran kolmas. Mackenzie Blackwood torjui voiton eteen vieraiden maalilla 33 kertaa.

Canadiensin maalit menivät Brendan Gallagherin ja Josh Andersonin nimiin. Mike Matheson keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Sam Montembeault torjui kamppailussa yhteensä 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL