Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kuumin joukkue teki sen taas! – Uskomaton nousu

Detroit Red Wings taipui Winnipeg Jetsin käsittelyssä. Laurent Brossoit torjui voiton.
AOP

NHL:n kuumin joukkue on tällä hetkellä Kanadan keskiosasta tuleva Winnipeg Jets. Jets on kerännyt viimeiseen 1,5 kuukauteen huiman määrän voittoja ja noussut koko NHL:n läntisen konferenssin kärkeen. Jets palasi vieraskiertueelta kotiin kohdatakseen heittopussi Chicago Blackhawksin. Blackhawksia vastaan pelaaminen oli koitua jälleen ongelmalliseksi, mutta ottelu kääntyi kuin kääntyikin.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets otti NHL:ssä kahdeksannen voiton putkeen ja venytti pisteputken jo 14 ottelun mittaiseksi. Voittoputki on seurahistorian pisin. Jets kaatoi kotiottelussaan Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin 2-1 -lukemin.

– Kaveri teki meille tämän ottelun todella vaikeaksi tänään ja kaveri onnistui meidän turhauttamisessa. Pakko antaa pelaajille paljon kiitosta, sillä he onnistuivat kääntämään tukalan tilanteen edukseen pelaamalla kolmannessa erässä kiekkoa, jota haluamme pelata. Saimme kaksi pistettä, mikä on kaikkein tärkein juttu, kehui valmentaja Bowness.

Blackhawks johti ottelua kolmannessa erässä vielä 16 minuutin kohdalla.

Ajassa 56.31 Jets tuli tasoihin Gabriel Vilardin maalilla ja tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers iski voittomaalin vain 65 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Maalilla Laurent Brossoit torjui yhteensä 20 kertaa. Kapteeni Adam Lowry keräsi 0+2 tehot.

Jets ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla sitten joulukuun 12. päivän, jolloin San Jose Sharks oli 2-1 -lukemin vahvempi.

– Emme antaneet heidän hengittää kolmannessa erässä. Pelasimme niin, että ennemmin tai myöhemmin tulemme tekemään maalin. Ei tykätty tavasta, jolla pelasimme toisen erän, sillä turhautuminen alkoi näkyä, kertasi voittomaalin laukonut tanskalainen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL