Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkinin NHL-joukkue taipui! – Suomalaistähden joukkue jatkaa hirmuvireessä

Seattle Krakenin Joey Daccord on ollut hurjassa pelivireessä.
AOP

NHL:ssä hirmuiseen vireeseen äitynyt Seattle Kraken koputtelee jo NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikkoja. Kraken venytti pisteputkensa NHL:ssä jo 12 ottelun mittaiseksi, kun joukkue kävi hakemassa pisteet Yhdysvaltain pääkaupungista Washington Capitalsin vieraista. Ottelussa vieraiden suomalaistähti ylsi pisteille.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken jatkaa hurjassa kunnossa. Kraken haki jo kahdeksannen voiton NHL:ssä putkeen perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kraken kaatoi Spencer Carberyn valmentaman Washington Capitalsin tylysti 4-1 -lukemin.

Voitto oli jo Krakenille kauden 18. ja samalla kahdeksas putkeen. Voittoputken aikana Kraken on päästänyt kahdessa ottelussa kaksi maalia, joten puolustuspelaaminen on ollut korkealla tasolla. 19 voittoa 39 otteluun kerännyt Capitals hävisi jo kolmannen ottelun neljään edelliseen kamppailun. Yhdeksään edelliseen kamppailuun tilillä on vain kaksi voittoa.

Kraken sai kamppailuun vahvan alun, sillä joukkue karkasi avauserässä kahden maalin johtoon. Toisessa erässä Capitals pääsi taululle, mutta kolmanteen erään lähdettiin vieraiden kahden maalin johdosta. Kolmannessa erässä Kraken onnistui kertaalleen maalinteossa.

Vierailta ottelussa onnistui neljä eri pelaajaa maalinteossa. Adam Larsson iski otteluun 1+1 tehot. Muista maaleista vastasivat Justin Schultz, Alex Wennberg ja Tye Kartye. Eeli Tolvanen teki toisessa erässä esityön Schultzin 3-1 -maaliin, joka oli puolustajan kauden neljäs. Joey Daccord torjui vieraiden maalilla 25 kertaa.

Capitalsin ainoan maalin iski paluun kaukaloon loukkaantumisen jälkeen tehnyt Max Pacioretty. Pacioretty rikkoi vuosi sitten akillesjänteen pelatessaan Carolina Hurricanesin riveissä. Stanley Cupin Colorado Avalanchen riveissä voittanut kanadalaismaalivahti Darcy Kuemper torjui ottelussa 19 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL