Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjälle kylmää kyytiä

Trent Frederic on isokokoinen pelaaja, joka voi pelata sekä laidassa, että keskellä.
AOP

NHL:ssä 2020-luvun kestomenestyjä Tampa Bay Lightning sai melko kovan koulutuksen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Lightning kärsi ruman vierastappion viime kauden NHL:n runkosarjan ykkösjoukkue Boston Bruinsia vastaan. Lightning alkaa olla NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelun suhteen nihkeässä tilanteessa, sillä runkosarjan jälkimmäisellä puoliskolla pitäisi voittoja kerätä reilusti.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti todella tylyn esityksen jälkeen mahtavan kotivoiton TD Gardenissa. Bruins kaatoi kahdesti Stanley Cup -mestaruutta 2020-luvulla juhlineen Tampa Bay Lightningin. Bruins oli Jon Cooperin valmentamaa miehistöä vahvempi murskaavin 7-3 -lukemin.

Lightning sai otteluun vahvan alun karkaamalla heti ensimmäisellä minuutilla johtoon. Tätä seurasi kolme kotijoukkueen iskemää maalia. Päätöserään lähdettiin Bruinsin 4-3 -johdosta. Kotijoukkue onnistui viimeistelemään päätöserään vielä kolme maalia joista 6-3 -osuma naulattiin tyhjiin.

Bruinsin ykköstähdeksi ottelussa nousi kaksi maalia viimeistellyt voimahyökkääjä Trent Frederic. Frederic vastasi joukkueen 1-1 -tasoitusmaalista ylivoimalla ja 3-1 -osumasta toisen erän alussa. Hyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon jo 12 osumaan.

Kahden tehopisteen iltaa kotijoukkueelta viettivät David Pastrnak 1+1 tehoin ja 0+2 tehoilla Matthew Poitras sekä puolustaja Hampus Lindholm, joka otti tililleen teholukeman -2. Poitras pelasi aiemmin tällä viikolla Ruotsissa Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana puolivälierän Tshekkejä vastaan.

Ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark torjui voiton eteen 23 kertaa. Lightningin maaleista ottelussa Ullmarkin taakse vastasivat Nikita Kucherov ja kahdesti onnistunut Brayden Point. Andrei Vasilevskiy torjui 20 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL