Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippulupauksen hattutemppu vain laiha lohtu! – NHL:n kestomenestyjä hienoon voittoon

Minnesota Wild kaatoi Cole Sillingerin edustaman Columbus Blue Jacketsin.
AOP

NHL:ssä pitkään läntisen konferenssin pudotuspeleissä esiintynyt Minnesota Wild otti todella maukkaan vierasvoiton sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Wild nousi voittoon Columbus Blue Jacketsin vieraana, joka johti ottelua kolmeen kertaan. Wildille voitto oli äärimmäisen tärkeä, sillä joukkue pitää vielä mahdollisuutensa elossa pudotuspeleihin pääsyn suhteen.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild nappasi kauden 17. voittonsa kaatamalla Columbus Blue Jacketsin vieraskaukalossa. NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan viimeisiä pudotuspelipaikkoja kärkkyvä joukkue oli Pascal Vincentin valmentamaa Blue Jacketsia vahvempi 4-3 -lukemin jatkoajan jälkeen.

Voitollaan Wild katkaisi neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa. Voitto oli samalla ensimmäinen vuoden 2024 puolella. Blue Jackets on voittanut kaksi ottelua edellisestä kahdeksasta. Tällä hetkellä GM Jarmo Kekäläisen johtama organisaatio taistelee NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä sijoista, jolla aukeaa mahdollisuus paremmin NHL:n varaustilaisuuden ykkösvuoroon ensi kesälle.

Ottelussa joukkueet iskivät vuorotahtiin maaleja varsinaisella peliajalla ja kotijoukkue Blue Jackets johti ottelua kolmesti, mutta sai tililleen vaan yhden pisteen. Blue Jacketsin keskushyökkääjä Cole Sillinger iski jokaiseen erään maalin ja viimeisteli näin hattutempun. Wild iski jokaisen maalin jälkeen tasoituksen ja niittasi jatkoajalla voittomaalin.

Wildin tehomies oli kaksi maalia viimeistellyt Matt Boldy. Boldy oli tekemässä myös esityötä yhteen vieraiden maaleista. Puolustaja Brock Faber syötti ottelussa kolme maalia. Muista osumista vastasivat Marcus Johansson ja Marco Rossi. Marc-Andre Fleury torjui NHL-uransa 551. voiton 1003. ottelussa. Fleyry tarvitsi voittoon yhteensä 25 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL