Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washingtonin päävalmentaja ei selitellyt tappiota – ”Tämä ei ollut tiukka kamppailu…”

Carolina Hurricanesin Pyotr Kochetkov ryösti Washington Capitalsin Aliaksei Protasin.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun kierros. Kierroksen ensimmäiset kamppailut pelattiin itärannikolla. Toisessa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals kohtasi kotonaan Carolina Hurricanesin. Ottelusta saatiin odotetulla tavalla tasainen taisto, joka repesi lopulta vierasjoukkueen suureksi voitoksi kolmannessa erässä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals kärsi jälleen tappion NHL:ssä. Capitals joutui antautumaan tällä kertaa Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin käsittelyssä kotiyleisönsä edessä. Hurricanes oli ottelussa vahvempi 6-2 -lukemin.

Capitals johti ottelua avauserän jälkeen 2-0 -lukemin, kun Nic Dowd ja Dylan Strome onnistuivat maalinteossa. Tämän jälkeen Hurricanes iski kuusi maalia putkeen ja käänsi ottelun nimiinsä. Hurricanes teki kolmannessa erässä viisi maalia oltuaan ennen kolmatta erää 2-1 -lukemin tappiolla. Yhdysvaltalaispuolustaja John Carlson saavutti Stromen maaliin uransa 500. syöttöpisteen NHL-kaukaloissa.

– En tiedä, tämä ei ollut tiukka kamppailu missään vaiheessa. Ei edes siinä vaiheessa, kun johdimme kamppailua 2-0 -lukemin. En ollut missään vaiheessa luottavainen meidän tekemiseen. Emme mielestäni saaneet mitään momentumia ottelun aikana, kertasi Carbery.

Capitalsin maalintekijä Strome voivotteli ottelun jälkeen menetettyjä pisteitä ja pohti mitä tarvitsee tehdä tulevaisuudessa.

– Yleensä olemme olleet vahvoja johtoasemassa, mutta emme tietenkään tänään. Meidän täytyy tehdä kovemmin töitä ja lopettaa tällaisten pisteiden poisantaminen, päätti kanadalaissentteri.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL