Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin sankari – ”Se tuo tulosta…”

New Jersey Devils juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun kierros. Itärannikolla pelattiin kierroksen kaksi ensimmäistä ottelua, kun kolmas ottelu pelattiin länsirannikolla. New Jersey Devils isännöi omassa kotiottelussaan NHL:n tämän kauden heittopussi Chicago Blackhawksia. Ottelu oli Blackhawksin osalta todella tiukka, mutta lopulta mestarisuosikkeihin lukeutuva Devils käänsi ottelun nimiinsä.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils jatkoi vahvaa tammikuista virettään. Devils kaatoi kotiottelussaan Chicago Blackhawksin vahvan kolmannen erän turvin. Devils oli Luke Richardsonin valmentamaa joukkuetta 4-2 -lukemin vahvempi.

Devilsin tehomiehinä ottelussa häärivät jälleen syvyyshyökkääjät. Michael McLeod iski kolmannessa erässä joukkueensa voittomaalin. Simon Nemec ja Alexander Holtz iskivät 1+1 tehot. Tshekkimaalivahti Vitek Vanecek torjui 23 kertaa voiton eteen.

– Alamme löytämään kemiaa ja sitä kautta myös se tuo tulosta. Yleensä riittää, että tehdään perusasiat hyvin ja sitä kautta saadaan tulos, kommentoi McLeod.

Blackhawks johti ottelua kahdesti. Ensin 1-0 -lukemin avauserän jälkeen ja 2-1 -lukemin 40 minuutin jälkeen, kun vieraat onnistuivat alivoimalla tekemään 2-1 -johtomaalin. Päätöserässä kuitenkin Devils löi kaasun pohjaan ja iski kolme maalia vieden pelin nimiinsä.

Ottelun kolmannessa erässä Devilsille tuli ikäviä uutisia, kun ykkössentteri Jack Hughes loukkaantui, mutta yhdysvaltalaisen vammasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL