Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Joel Armian maali laiha lohtu – Montreal jäi jyrän alle NHL:ssä

Joel Armia on tehnyt pudotuspeleissä nyt viisi maalia.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin pohjalla pelattiin merkittävä ottelu kahdesta pisteestä. Montreal Canadiens isännöi Buffalo Sabresia. Kummallakin joukkueella on vielä ohkaiset saumat päästä mukaan pudotuspeleihin, mutta se vaatii pitkiä voittoputkia tammikuun lopulle. Tällä kertaa vierasjoukkue oli parempi kahden heikosti puolustavan joukkueen välisessä taistelussa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres haki murskavoiton NHL:ssä. Sabres murskasi Centre Bellissä Montreal Canadiensin vahvan kolmannen erän voimin. Sabres kaatoi Martin St. Louisin valmentaman Canadiensin lopulta 6-1 -lukemin.

Sabres nousi voitollaan 16 voittoon ja 36 pisteeseen. Sabres on Canadiensia pisteen perässä NHL:n Atlantin divisioonassa pelin enemmän pelanneena. Kummallakin joukkueella on 16 voittoa kasassa tällä kaudella, mutta Canadiensilla on yksi jatkoaikatappio Sabresia enemmän kerättynä. Eroa divisioonassa viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa pitävään Toronto Maple Leafsiin on Canadiensilla kahdeksan pistettä.

Sabresin ykköstähdeksi ottelussa nousi neljän tehopisteen iltaa viettänyt tähtihyökkääjä Jeff Skinner. Skinner viimeisteli maalin ja teki kolmeen esityön. Ykkössentteri Tage Thompson iski ottelussa kaksi maalia sekä syötti yhden ja nostaen koko kauden maalisaldon 12 osumaan.

Muista maaleista vastasivat Rasmus Dahlin, Jack Quinn ja Casey Mittelstadt. Quinn, Dahlin ja Mittelstadt iskivät otteluun 1+1 tehot. Devon Levi torjui vieraiden maalilla yhteensä 32 kertaa.

Canadiensin ainoan maalin teki AHL:ssä kauden aloittanut suomalainen voimahyökkääjä Joel Armia. Armia iski toisessa erässä 2-1 -kavennuksen alivoimalla, mutta Sabres naulasi päätöserään neljä maalia. Maali oli hyökkääjän kauden viides. Jake Allen torjui kotijoukkueen maalilla 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL