Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sidney Crosby pelasti Pittsburghin! – Mahtava voitto

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Yksi merkittävimmistä otteluista pelattiin TD Gardenissa Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Ottelussa kohtasivat kaksi itäisen konferenssin suosikkia ja panokset olivat kovat. Bruins on kerännyt alkukauteen hyvän määrän pisteitä, mutta Penguinsilla on ollut vaikeampaa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins otti NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelun kannalta merkittävän voiton. Penguins kaatoi Boston Bruinsin vieraskaukalossa melkoisen maalijuhlan jälkeen. Penguins oli Jim Montgomeryn valmentamaa Bruinsia vahvempi 6-5 -lukemin.

Voitto oli Penguinsin kauden 19. Pisteitä kestomenestyjällä on kasassa 42 ja eroa suoraan pudotuspelipaikkaan Metropolien divisioonassa on vain neljä pistettä. Divisioonan sijoilla kaksi ja kolme ovat tasapisteissä New York Islanders sekä Carolina Hurricanes. Penguins on divisioonassa vasta seitsemäs. Bruins johtaa tappiosta huolimatta edelleen Atlantin divisioonaa ennen Florida Panthersia.

Penguinsin sankariksi ottelussa nousi kolmannen erän puolivälissä voittomaalin laukonut Sidney Crosby. Kanadalaiskapteeni naulasi otteluun 1+2 tehot. Penguinsilta kolmen tehopisteen iltaa vietti myös puolustaja Kris Letang. Hyökkääjistä Lars Eller ja Drew O’Connor iskivät 1+1 tehot. Vahvasti Penguinsin maalilla torjunut Alex Nedeljkovic nappasi 24 koppia voiton eteen.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli 2+0 tehot naulannut kapteeni Brad Marchand. Kolmen tehopisteen iltaa kotijoukkueelta viettivät tehoin 1+2 David Pastrnak sekä Morgan Geekie. Jeremy Swaymanille kertyi 29 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL