Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalle makea voitto jälleen! – Viime kesän finaalivastus kaatui toistamiseen

Florida Panthersin Sam Reinhart ja Washington Capitalsin Evgeni Kuznetsov.
AOP

NHL:ssä pelattiin toistamiseen lyhyen ajan sisään ottelu viime kesän Stanley Cup -finalistien välillä. Florida Panthers kohtasi Vegas Golden Knightsin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa vieraissa, johon viime kausi päättyi Golden Knightsin murskavoittoon. Tällä kertaa voiton vei nimiinsä Panthers, joka voitti tämän runkosarjan osalta kummatkin ottelut hyvin lyhyen ajan sisään.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers sai tililleen jälleen makean voiton. Panthers kaatoi T-Mobile Arenassa Vegas Golden Knightsin selvin lukemin. Panthers oli Bruce Cassidyn valmentamaa joukkuetta vahvempi selvin 4-1 -lukemin.

Panthers nousi voitollaan 24 voittoon koko runkosarjassa ja yhteensä 50 pisteeseen. Panthers tiivisti eroa Atlantin divisioonan kärjessä olevaan Boston Bruinsiin. Bruinsiin eroa on nyt kaksi pistettä ja Panthersilla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Kolmantena divisioonassa on Toronto Maple Leafs viiden pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Panthers jäi ottelussa tappiolle, mutta teki tämän jälkeen neljä maalia putkeen. Vieraiden ykköstähtinä häärivät tehot 1+1 tehneet Sam Reinhart, Matthew Tkachuk ja Carter Verhaeghe.

Reinhart naulasi ylivoimalla kolmannessa erässä kauden 25. maalinsa. Ylivoimalla onnistui myös Tkachuk toisessa erässä, jolle maali oli vasta kauden seitsemäs. Verhaeghe nousi Reinhartin tavoin 20 maalin tehneiden pelaajien kerhoon.

Panthersin neljännestä maalista vastasi ylivoimalla Sam Bennett. Brandon Montour syötti ottelussa kaksi maalia ja Sergei Bobrovsky torjui yhteensä 26 kertaa.

Logan Thompson torjui Golden Knightsin maalilla 32 kertaa. Joukkueen ainoasta maalista vastasi Pavel Doroveyev, joka vei joukkueen avauserässä johtoon kauden neljännellä maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL