Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta uskomaton nousu – ”Täysin käsittämätöntä…”

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon osui kahdesti Dallas Starsia vastaan.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kaksi suurinta mestarisuosikkia kohtasivat perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:ssä. Viime keväänä läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars isännöi Colorado Avalanchea, joka juhli mestaruutta kesällä 2022. Ottelusta saatiin todella vaiherikas maalijuhla, joka päättyi vasta jatkoajan lopulla vieraiden eduksi.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche näytti NHL-kierroksella kaapin paikan. Avalanche nousi mahtavaan vierasvoittoon Dallas Starsia vastaan aiheuttaen tälle jo toisen tappion putkeen. Avalanche oli Pete DeBoerin valmentamaa joukkuetta vahvempi lopulta 5-4 -lukemin.

Avalanche nousi voittonsa myötä 53 pisteeseen. Joukkueella on koossa yhteensä 25 voittoa 39 otteluun. Avalanche johtaa Keskistä divisioonaa pisteen erolla Winnipeg Jetsiin, jolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Starsilla on Jetsin tavoin kaksi ottelua Avalanchea vähemmän pelattuna, mutta Starsilla on myös neljä pistettä vähemmän, kun koko konferenssin ykkösellä.

Stars johti ottelua jo kolmannen erän puolivälissä 4-2 -lukemin ja toisessa erässä 3-1 -lukemin, mutta Avalanche ei luovuttanut vaan nousi tasoihin sekä lopulta voittoon.

Vieraiden ykköstähdeksi ottelussa nousi kaksi maalia viimeistellyt Nathan MacKinnon. Joulukuun NHL:n ykköstähdeksi valittu MacKinnon viimeisteli Avalanchen voittomaalin kiekonriiston jälkeen jatkoajalla. Kaksi maalia vierailta onnistui iskemään myös entinen huippulupaus Jonathan Drouin, joka nosti koko kauden maalisaldon kahdeksaan. Mikko Rantanen viimeisteli kauden 20. osumallaan 4-4 -tasoituksen kolmannen erän lopulla.

Starsilta kaksi maalia onnistui iskemään entinen ykkössentteri Tyler Seguin. Seguin nosti maalisaldon tämän kauden osalta 13 osumaan. Joe Pavelski ja Evgenii Dadonov vastasivat muista maaleista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL