Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New Jerseyn tehomies tyytyväisenä – ”Teimme hyvää työtä…”

New Jersey Devilsin Nico Hischier ja Washington Capitalsin Michal Kempny
AOP

NHL:n tähän kauteen suurin odotusten kera lähtenyt New Jersey Devils on osoittanut pieniä käynnistymisvaikeuksia. Nämä ovat alkaneet viime aikoina olemaan taaksejäänyttä elämää, sillä Devils on kääntänyt tasapaksun alkukauden edukseen. Siitä nähtiin merkkejä myös Washington Capitalsia vastaan pelatussa ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils nappasi arvokkaat kaksi pistettä NHL-kierroksella. Devils oli vierasottelussa Washington Capitalsia vahvempi ja nousi sarjataulukossa tasapisteisiin. Devils oli Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi lopulta selvin 6-3 -lukemin.

Joukkueen maaleista vastasi yhteensä kolme pelaajaa, kun uransa 200. ottelun NHL:ssä pelannut Dawson Mercer, kapteeni Nico Hischier ja syvyyssentteri Michael McLeod iskivät kaksi maalia mieheen. Mercerillä on tilillään nyt 12 maalia.

Sveitsiläiskapteeni Hischier vastasi Devilsin kahdesta ensimmäisestä maalista ottelun avauserässä ja syötti 3-1 -maalin toisessa erässä. Hischier on tehnyt tällä kaudella yhteensä kymmenen maalia ja 20 tehopistettä.

– Me tiesimme mitä tässä ottelussa oli panoksena. Tämä oli meille todella iso ottelu ja halusimme aloittaa vuoden hyvin. Minusta teimme hyvää työtä ottelussa ja pelasimme hyvin. Tämän päälle on hyvä rakentaa jatkoa, kehui sveitsiläinen.

Devilsin suomalaishyökkääjä Erik Haula teki esityön kahteen maaliin yhdessä Alexander Holtzin kanssa. Nico Daws torjui vieraiden maalilla 23 kertaa voiton eteen.

Devils jatkaa kauttaan kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksia ja Vancouver Canucksia vastaan viikonloppuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL