Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kauan se kesti! – 13’sta laukaus tuotti NHL-tähdelle toivotun tuloksen

Mitch Marner ja Auston Matthews juhtii Toronto Maple Leafsin maalia Tampa Bay Lightningia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. Jälkimmäisessä ottelussa NHL:n läntisen konferenssin pohjalle juuttunut Anaheim Ducks isännöi yhtä sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafsia. Ottelusta odotettiin maalijuhlaa, mutta kummassakin päässä maalivahdit pitivät huolen, että maalijuhlat olivat peruttu tältä erää.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs nappasi länsirannikon kiertueen toisen voittonsa. Maple Leafs oli Anaheim Ducksia vahvempi kovan taistelun jälkeen. Maple Leafs kaatoi Greg Croninin valmentaman joukkueen jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 2-1.

Ducksin sankariksi tappiosta huolimatta nousi tshekkimaalivahti Lukas Dostal, joka päätti henkilökohtaisesti hoitaa pisteitä kotijoukkueelle. Dostal joutui kuitenkin kokemaan voiton torjumisen olevan liian kova tehtävä.

Maple Leafsille voiton ratkaisi jatkoajalla kauden 30. iskenyt Auston Matthews.

Matthews oli ottelussa hyvällä pelipäällä, sillä hyökkääjä laukoi yhteensä 13 kertaa kohti Dostalia, joka torjui ottelussa huimat 55 laukausta. Peliaikaa yhdysvaltalaissentterille kertyi yhteensä reilut 25 minuuttia.

Yli 25 minuutin ottelussa pelasi kolme vieraiden pelaajaa.

– Hän on löytänyt täyden uudenlaisen vireen viimeisen kuukauden aikana. Matthews on ollut loistava viime aikoina ja olemme myös olleet joukkueena todella paljon parempi. Tykkään näkemästäni. Joukkuepelissä on tärkeä, että spesiaalit yksilöt nousevat myös esiin ja tekevät heidän juttuaan, mitä Matthews on nyt tehnyt, kehui päävalmentaja Keefe.

Ottelusta Maple Leafs olisi ansainnut voiton suoraan varsinaisella peliajalla. Ducks karkasi ottelun toisessa erässä Frank Vatranon maalilla 1-0 -johtoon, mutta vieraiden kapteeni John Tavares laukoi kolmannen erän lopulla tasoituksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL