Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liigassa ihastuttanut tshekkitähti hurjassa vireessä NHL:ssä!

Toronto Maple Leafs oli pysähtyä Anaheim Ducksin Lukas Dostaliin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. Jälkimmäisessä ottelussa NHL:n läntisen konferenssin pohjalle juuttunut Anaheim Ducks isännöi yhtä sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafsia. Ottelusta odotettiin maalijuhlaa, mutta kummassakin päässä maalivahdit pitivät huolen, että maalijuhlat olivat peruttu tältä erää.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs nappasi länsirannikon kiertueen toisen voittonsa. Maple Leafs oli Anaheim Ducksia vahvempi kovan taistelun jälkeen. Maple Leafs kaatoi Greg Croninin valmentaman joukkueen jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 2-1.

Ducksin pelaajilla käy kiittäminen yhdestä pisteestä tshekkimaalivahti Lukas Dostalia. Dostal torjui ottelussa yhteensä 55 laukausta ja vasta ottelun 50. laukauksella Maple Leafs onnistui pääsemään tulostaululle. 1-1 -tasoituksesta kolmannen erän loppupuolella vastasi Maple Leafsin kanadalaiskapteeni John Tavares Dostalin vartioiman maalin lähietäisyydeltä.

Tampereen Ilveksessä Liiga-urallaan ihastuttanut tshekkimaalivahti teki ottelussa Ducksin seurahistoriaa. 55 torjuntaa on suurin määrä, mitä Ducksin maalivahti on koskaan torjunut runkosarjaottelussa. Aiempi ennätys on Ducksin ykkösmaalivahti John Gibsonin nimissä vuoden takaa. Gibson torjui 53 kertaa helmikuun alussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Dostal oli huippuesityksen jälkeen kovin vaatimaton.

– Jos nyt totta puhutaan, niin tämähän on vain työtäni. Heti, kun ottelu käynnisty, niin sain pari hyvää koppia ja sain rytmistä kiinni. Ottelussa täytyy mennä aina tilanne kerrallaan tuli sitten 20 tai 40 vetoa. Minun tehtäväni on jokaisessa ottelussa torjua jokainen laukaus. Ei minua kiinnosta paljonko niitä lopulta tulee, kertasi Dostal.

Ottelun avauserässä tshekkimaalivahti torjui yhteensä 18 kertaa ja piti joukkueensa pelissä mukana.

– Aina, kun Dostal on parhaassa vireessä, niin hän on eliittimaalivahti. Hän on nopea ja todella aggressiivinen, joka tarkoittaa sitä, että hänelle on vaikea tehdä maalia, kehui päävalmentaja Cronin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL