Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga palaa tauolta! – Luvassa jännittävä kierros

Turun Palloseuran huippulupaus Aatos Koivu.
AOP

Liigassa palataan pieneltä tauolta takaisin kaukaloon, kun keskiviikkona on vuorossa viiden ottelun kierros. Torstaina Liigassa on ohjelmassa vain yksi ottelu, kun perjantaina pelataan kuusi ottelua. Liigassa on kevätkaudelle paljon panosta, sillä vain yksi joukkue on jo varmasti pudotuspelien ulkopuolella. Kahdelle joukkueelle paikka kuuden joukossa on suhteellisen varma, mutta runkosarjan kuuden parhaan joukkoon riittää tunkua.

Liigassa pelataan vuoden 2024 ensimmäinen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Mikkelissä, kun Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit isännöi Turun Palloseuraa. Tommi Miettisen valmentama joukkue saapuu Mikkeliin voitto JYP:stä allaan. Vuoden 2023 viimeisestä viidestä ottelusta TPS voitti kolme ja keräsi pisteitä neljästä. Jukurit päätti vuoden 2023 taas tappioon Porin Ässien vieraana.

Jukurit aloittaa vuoden sarjataulukossa sijalta viisi, kun taas TPS on 11. Eroa joukkueiden välillä on vain kuusi pistettä, mutta Jukureilla on kaksi ottelua TPS:ää vähemmän pelattuna.

Erityisen mielenkiintoisen ottelusta tekee se, että TPS:n kokoonpanossa debytoi seuralegenda Saku Koivun poika Aatos Koivu. 18 vuotta kesäkuussa täyttävä keskushyökkääjä on 184 senttiä pitkä ja laukoo oikealta puolelta. Alle 18-vuotiaiden SM-sarjassa Koivu on tehnyt 15 tehopistettä 15 otteluun. A-nuorissa Koivu on paukuttanut 13 maalia 15 otteluun ja yhteensä 22 tehopistettä. Koivu tulee olemaan alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa äärimmäisen iso osa Suomen joukkuetta.

Koivu johtaa TPS:n kolmoskenttää laidoillaan Jan Shikera ja Kasper Pikkarainen. 21-vuotias Shikera on pelannut Liigassa yhden kamppailun urallaan. A-nuorten SM-liigassa tällä kaudella 22 otteluun on syntynyt 18 tehopistettä. 17-vuotias Pikkarainen on pelannut kolme Liiga-ottelua pisteittä. A-nuorten SM-liigassa 26 otteluun on syntynyt yhteensä kymmenen maalia ja 25 tehopistettä.

Kierroksen kärkikamppailu pelataan Tampereella, kun Ilves isännöi Hämeenlinnan Pallokerhoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga