Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan kanadalaishirmulle jättimäinen pelikielto

Nick Ritchie Kärpät
AOP

Tällä kaudella jo valmentajaa kertaalleen vaihtanut Oulun Kärpät sai ikäviä uutisia. Joukkueen tuorein kanadalaishankinta teki törkeän tempun torstaina pelatulla kierroksella, joka johti ulosajoon. Nyt Liigan kurinpito on tehnyt tilanteesta selvityksen joka on johtanut massiiviseen pelikieltoon.

Ville Mäntymaan valmennukseen siirtynyt Oulun Kärpät menetti yhden ulkomaalaispelaajistaan. Kanadalaishyökkääjä Nick Ritchielle on annettu Liigan toimesta kahdeksan ottelun mittainen pelikielto.

Pelikielto tuli torstain ottelusta, kun Kärpät pelasi vieraskaukalossa Turun Palloseuraa vastaan. Ritchie hakkasi hanska kädessään TPS:n voimahyökkääjä Markus Nurmea toisen erän lopussa päähän. Ritchie sai tilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen.

Torstain kamppailussa Oulun Kärpät oli lopulta vahvempi 5-3 -lukemin. Ritchie pääsi yrittämään ottelun avauserässä maalintekoa rangaistuslaukauksesta, mutta epäonnistui ottelun ollessa 1-1 -tilanteessa.

Ritchien viisiminuuttisen aikana TPS ei onnistunut tasoittamaan peliä. Kärpillä oli toisen erän lopussa vielä mahdollisuus lisätä johtonsa kahteen maaliin rangaistuslaukauksesta, mutta Teemu Turunen epäonnistui yrityksessään.

Ennen Kärppiin saapumista Ritchie pelasi NHL:ssä. Viime kaudella Calgary Flamesin riveissä syntyi 16 otteluun neljä maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga