Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton nousu! – NHL:n heittopussi katkoi tappioputkensa

Buffalo Sabresin Jeff Skinner ja Owen Power.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen kamppailu kahden NHL:n itäisen konferenssin heittopussin välillä. Buffalo Sabres isännöi Columbus Blue Jacketsia. Ottelussa nähtiin lähes koko rahan edestä viihdettä, sillä ratkaisu venyi aina jatkoajalle saakka. Lopulta ottelussa voiton vei Sabres, joka katkaisi tappioputkensa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nappasi todella maukkaan kotivoiton NHL:ssä. Sabres nousi tappioasemasta jatkoaikavoittoon Columbus Blue Jacketsista. Sabres nappasi kauden 15. voittonsa kaatamalla Pascal Vincentin valmentaman Blue Jacketsin 3-2 -lukemin.

Sabresin sankariksi ottelussa nousi voittomaalin jatkoajalla iskenyt Jeff Skinner. Hurjalla lähes kymmenen miljoonan dollarin kausipalkalla operoiva hyökkääjä laukoi kiekon suoraan kanadalaispuolustaja Owen Powerin poikkisyötöstä yläkulmaan ohi Daniil Tarasovin.

Venäläismaalivahti Tarasov pelasi erinomaisen ottelun vieraiden maalilla torjuen yhteensä 39 kertaa. Maaleille venäläinen ei ottelussa mahtanut mitään.

Blue Jackets onnistui maalinteossa kahdesti reilun 33 minuutin aikana. Avauserässä kesällä kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen organisaation kanssa tehnyt puolustaja Damon Severson iski kauden neljännellä maalilla vieraat edelle.

Blue Jacketsin 2-1 -maalista toisen erän puolivälin jälkeen vastasi kesän 2023 ykköskierroksen varaus Adam Fantilli. Fantilli iski uransa 11. maalin.

Varsinaisella peliajalla Sabresin maaleista vastasivat Jack Quinn ja Casey Mittelstadt. Quinn iski vasta kauden kolmannen maalinsa, kun toisen erän alussa hyökkääjä ohitti Tarasovin. Mittelstadt vastasi 2-2 -tasoitusmaalista kolmannen erän puolivälin jälkeen Zach Bensonin hienosta esityöstä . Ukko-Pekka Luukkonen torjui vahvasti kotijoukkueen maalilla napaten 18 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL