Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Ahon hirmuvireelle jatkoa! – Nyt kaatui mestarisuosikki

Sebastian Aho naulasi kauden 31. maalinsa.
AOP

NHL:ssä pelattiin jättimäinen kierros sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista käytiin Toronto Maple Leafsin ja Carolina Hurricanesin välillä. Kaksi NHL:n itäisen konferenssin mestarisuosikkia kohtasivat toisensa Torontossa ja ottelu oli odotetun kova taistelun kahden huippujoukkueen välillä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes keräsi tililleen maistuvan vierasvoiton. Hurricanes onnistui kaatamaan vieraskaukalossa Toronto Maple Leafsin kovan taistelun jälkeen. Hurricanes oli Sheldon Keefen valmentamaa Maple Leafsia vahvempi 3-2 -lukemin.

Voitto oli Hurricanesille kolmas putkeen. Voittoputken aikana Hurricanes on ollut äärimmäisen tehokas ja normaalia parempi myös puolustussuuntaan, sillä joukkue on tehnyt 13 maalia ja päästänyt seitsemän. Voitto oli joukkueelle kauden 20. Pisteitä viime keväänä itäisen konferenssin finaaleihin edenneelle Hurricanesille on kertynyt 44 kappaletta. Maple Leafsilla on kasassa 41 pistettä 34 otteluun.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli hurjaan vireeseen joulun jälkeen äitynyt Sebastian Aho. Aho vastasi joukkueensa voittomaaliksi jääneestä 3-1 -osumasta kolmannessa erässä ja teki esityön kahteen ensimmäiseen osumaan. Aho on tehnyt edelliseen kolmeen otteluun 11 tehopistettä.

Vieraiden muista maaleista vastasivat Michael Bunting ja Seth Jarvis. Bunting onnistui iskemään kauden kahdeksannen maalinsa, kun Jarvisille osuma oli 13. Bunting edusti vielä viime kaudella Maple Leafsia. Andrei Svechnikov syötti kaksi maalia ja Pyotr Kochetkov torjui yhteensä 25 kertaa voiton eteen.

Maple Leafsin osumat päätöserässä menivät puolustaja Timothy Liljegrenin ja laitahyökkääjä Nick Robertsonin nimiin. Liljegren teki ottelussa 1+1 tehot ja Max Domi syötti molemmat joukkueensa maalit.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL